Announcement

Collapse
No announcement yet.

Testiranje za sezonu 2013 MotoGP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Na koju dvojicu mislis?

Comment

pa na onog prvog sigurno ne mislim
      ajde pogledaj i ono pitanje u moto3 delu,tebi sam ga postavila,a niko drugi izgleda i ne zna da odgovori
      don't be scared homie
      sigpic

Comment

Vidim, ovo za klincadiju... Ozbiljno, uopste mi se ne svidja podela podforuma, neprakticno je...

I moj pocetni razlog za vecerasnje pisanije na MGP delu... Aspar predstavio svoje ekipe... Kako mi je cudno da ga gledam bez trkacke majice.

Last edited by Vanja #66; 27-03-13, 20:58.

Comment

Podela podforuma je uvedena kako bi sve bilo preglednije, a i da bismo popularisali Moto 2 i Moto 3. Samo treba malo vremena da se ljudi naviknu.
          sigpic

Comment

Pricalo se o M2 i M3 nista manje dok je sve bilo spojeno, ovako uopste nije nista preglednije, vec zamara da se svaki put prelazi na glavnu stranu podforuma, pa da se ulazi u deo za drugu kategoriju, pa trazi temu koja ti treba... Ko prati sve tri kateogrije imace sta da kaze o svakoj od njih, bilo posebnog odeljka ili ne. Ovako, ko ne prati, nema zelju da ulazi u taj deo i cita posebno sta se tu desava, vec ce samo da bude u MGP delu. Kad je sve spojeno, ljudi imaju izbor da prelete preko postova ili da uzmu i procitaju nesto. A lakse ce uzeti i procitati ako se u jednom postu pise i o MGp-u i o M2 ili M3...

Comment

ja pratim sve tri kategorije i ipak mi je bilo mnogo i lakse i lepse i preglednije kada je bilo sve na jednom mestu,ali dobro,verovatno cemo da se naviknemo i na ovo
              don't be scared homie
              sigpic

Comment

neeeeeego....gledam rezultate testiranja,rosijeve izjave i izgleda mi kao da sam poslednje 2 godine prespavala.on je kao nov,tacnije ponovo je onaj stariodlicno vozi,duhovit je,kao da se crvene godine nisu ni dogodilebas tako se osecam i osecaj je odlican
                don't be scared homie
                sigpic

Comment

kao da se crvene godine nisu ni dogodile Svaka cast za ovo .
                  Bice veoma zanimljiva sezona , jedva cekam prvi trening.

Comment

Working...