Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA - Ana Ivanovic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neka se ona, blago nama setka po modnoj pisti... Ona kao da je postala shizofrenicar posle onog RG! 2008. Mec-dva blista, sledeci je potpuno u knock-downu! Ni reket ni trener ni oprema ni loptice, nista tu nece pomoci osim kvalitetnog psihologa!

Comment

• Tesko da njoj moze i psiholog da pomogne

Comment

• Originally posted by Kalu View Post
        Ovo je bruka..
        Od 81.teniserke na svetu ovako lagano izgubiti..
        Dzabe joj sve te nule i lagane pobede 6-1 6-0,kad nema konstantnost.
        Sta danas se uplasila Cetkovske,od koje je mnogo kvalitetnija?
        Mislim da je pre očekivala da se Čehinja nje uplaši i preda, šta li već ... ;)

Originally posted by dusan1610 View Post
        Tesko da njoj moze i psiholog da pomogne
        Teško. Pogotovu što je očigledno da nije radila sa takvim stručnjakom od početka problema, tj. pada....
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kratko je trajao ovaj Anin sjaj...Sad je uprskala i ova dva meca sto je odigrala vrhunski,mogu slobodno reci sa pola snage...Lakse sam shvatao ona ispadanja u prvim kolima...Ne znam sta joj je u glavi...

Comment

• Originally posted by draza View Post
            Kratko je trajao ovaj Anin sjaj...Sad je uprskala i ova dva meca sto je odigrala vrhunski,mogu slobodno reci sa pola snage...Lakse sam shvatao ona ispadanja u prvim kolima...Ne znam sta joj je u glavi...
            Najgore je sto ni ona ne zna... Sindrom Marie Sharapove!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
              Najgore je sto ni ona ne zna... Sindrom Marie Sharapove!
              Ali Maria Sharapova se vratila i pobedjuje..
              Last edited by Kalu; 26-06-11, 15:03.
              CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Mislim da je pre očekivala da se Čehinja nje uplaši i preda, šta li već ... ;)

Teško. Pogotovu što je očigledno da nije radila sa takvim stručnjakom od početka problema, tj. pada....

Slusao sam Anin intervju i ne mogu da verujem kako ona kaze da je iznenadjena sto je ova slala tako duboke lopte itd itd..
                Pa nece ti svako salje lopticu na reket..Strasno.Ne znam sta ona misli uopste,da ce joj ova momentalno predati.

Sorry za 2 posta..
                CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Juuuu, kolika slova

Nego, još malo o novom treneru

Fed Cup captain, has resigned after four and a half years in post to take up a full time coaching role with former world number one, Ana Ivanovic
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ne znam jel ste videli Aninu reakciju kad se tih lepih dana popela na prvo mesto...
                    Posteno se izgubila...

Comment

• Ana u Londonu igra sa Bojanom u dublu a Zimonjićem u miksu
                      sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Gledao sam higlhights nije lose, ali mora Ana jos bolje, nije to dovoljno jako.

Comment

• Oprema za USO

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Haljinicu boje lila
                              ti si duso oblacila
                              kad si isla da ga ljubis
                              da ga ljubis
                              a moja si ljubav bila!!!

Comment

• Muškarci i boje
                                Vanja, ono uopšte nije lila, već ciklama, zapravo nije dobro svetlo pa se ne vidi baš....
                                A lila je ovo

Inače moja omiljena kafanska pesma
                                sigpic

Comment

Working...
                                X