Švajni sada doneo neku stabilnost, sada Ani ako je drag Mančester neka pošalje Švajnija gde treba ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA - Ana Ivanovic
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostLjudi,
Treba biti slijep i ne vidjeti da su zaljubljeni jedno u drugo. Nek im je sa srecom. To je tako slatko, ako je prav rijec, i romanticno naravno.
OTAC!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa realno on je onako normalan (izgled mozda apsolutno nebitan) a ovi ex. su bili svi neki picopevci upitne sexualne orjentacije.
Mislim bili su oni sa njom ali ni oni sami nisu znali koji pol vole.
Bastijan je sve sto nisu bili oni, bar tako deluje... trenutno sve cveta...>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostPa realno on je onako normalan (izgled mozda apsolutno nebitan) a ovi ex. su bili svi neki picopevci upitne sexualne orjentacije.
Mislim bili su oni sa njom ali ni oni sami nisu znali koji pol vole.
Bastijan je sve sto nisu bili oni, bar tako deluje... trenutno sve cveta...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostFernandova Mijamigova seksualna orijentacija NIKADA nije bila dovedena u pitanje.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Zato ga novinari u Nemačkoj ojadiše.Mukica,prozvaše ga ženom fudbalera,ali nema veze,samo neka je on Ani podrška i stabinost.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nikada neću skontati zašto je prekinula saradnju sa Kontićem i to posle odličnih rezultata...Ovo danas je bilo loše,ali i bila je nadigrana.Betani se raspucala kao nenormalna.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nisam ja rekla da ne može,ali se pitam šta se sa njom dešava da kada krene da pravi rezultate,ona menja trenera,a valjda je opštepoznata stvar da se tim koji dobija ne menja.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment