Meni je ovo baš iznenađenje, ove sezone je odlična, i mislila sam da je Kontić baš ono što njoj treba, ko zna šta se dešava u njenoj glavi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA - Ana Ivanovic
Collapse
X
-
Bas iznenadjenje, izgledalo je da dobro funkcionisu
Ana je osvojila 3 titule dok je Kontic bio trener, poboljsala igru, delovala samouverenije, samo oni znaju pravi razlog raskida saradnje.
U ovom momentu mi to deluje sasvim nelogicno, elem videcemo Anu u nastavku sezone sa novim trenerom, a ko ce to bitisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Al' što se likovi na fejsu ispod ove slike svađaju i diskutuju zašto je Ana na Ibici a ne u Crnoj Gori na Noletovom venčanju, da li su se posvađali ona i Nole, da li zbog toga što joj nije uspela veza sa onim Noletovim drugom, ...."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTako to obicno biva, ona je labudica, on u najboljem slucaju vrabac, vrabac se zaljubio, labudica nije i to je to.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Ko je ovde ono beše rekao da nisam najlepša?
Priđite na sopstveni rizik!
#NeIgrajSeSaMnomsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nek je vec jednom izasla iz one serpa plave sa narandzastim detaljima...Last edited by miloolja; 24-07-14, 15:10.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment