Razvodi su gadna stvar...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 Formula 1 Korean Grand Prix (Yeongam)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nesto novo nadjeno... Vise gasova se moze sprovesti na taj nacin, bolje pecacenje difuzora, vise DFa. Malo po malo...
Mecka koristila pasivni vod jutros, kracu verziju...
Par slicica Coanda auspuha Lotusa.
Ovo je propusteno, RB dodao dzombicu ispod nosa, poput Lotusa, a nakon njih i Williamsa... Pelikanov kljun, bez sumnje.
Nista novo, ali lep kadar prednjeg krila Saubera... Imaju potpuno drugaciju filozofiju od svih ostalih sto se toga tice.
Comment
-
Vettel izuzetno jak, McLaren ga prati, a Webber imao problema sa motorom, pred kraj su se okupili ljudi iz Renaulta i Newey, nije ni odvezao na crvenim gumama.
Ferrari izgleda sporije nego sto jeste, ni jedan ni drugi nisu uspevali da vezu krugove bez problema, osim na pocetku. Mecka jaka u prvom sektoru i to je to...
Comment
-
-
hahaha pioniri moji
dobro je sto je webber ispred vettela sjutra ga moze usporiti.. samo da startuje normalno.. ham i alo dobri.. svidja mi se masin tempo.. obecava sjutra.. rai 5 gro 7 hmmm.. u sendvicu ce nekoga zgnjeciti
button 11 jbg.. ricciardo usro stvar..
Comment
-
Ma gde da ga Webber uspori, pa postao mu je ker na povocu od kad je potpisao ugovor... Pre ce ga usporiti prljava strana.
Za start sam rekao:
webber failuje ali ne previse, vettel i hamilton ce se podzapati ali bez izbacivanja, alonso ce probati da iskoristi sve, a kimi je veliki upitnik
Comment
Comment