Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Preseason 2012-2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dobiće ugovor Chris Copeland. Odličan je bio u letnjoj ligi, sada nastavlja to i u preseason-u...
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

Originally posted by Ljuba90 View Post
      @ delgado dal' si ti normalan?

Da nije bilo tog Bosha Heat ne bi usao u veliko finale. Definitivno najpotcenjeniji igrac lige.

Covek je klasa od igraca.

Ovo je preseason i bukvalno nista ne moze da se zakljuci na osnovu par rekreativnih utakmica.
      Ma ne govorim ja samo na osnovu ovog preseasonu, nego na osnovu svega pruzenog u Majamiju. A to je mnogo losije od onog u Torontu. Jednostavno nije dovoljno dobro u odnosu na pare koje prima i po tome je ravnopravan superstar. Majami ne bi osvojio bez njega ? Pa sta ? Ne bi osvojio ni bez Batijea, koji igra za vet min, da nije odradio mukotrpan posao protiv Indijane u odbrani i da nije ispogadjao brdo trojki u finalu protiv Tandera. Naravno da je Majamiju tada nedostajao Bos, ali to nije nikakav argument. On je jedini razlog zasto Majami nije osvojio titulu u prvoj sezoni, jednostavno ne pruza dovoljno za pare koje prima i reputaciju koju ima. Toliko od mene na tu temu

Comment

sigpic

Comment

On je razlog? Nije se LeBron sakrio u finalu protiv Dalasa?

Bosh igra srazmerno ulozi koja mu je dodeljena. Da bude treci igrac tima.

Nije isto igrati u Torontu gde se sve vrti oko tebe i u Majamiju pored Wade-a i Jamesa.

Comment

On je razlog? Nije se LeBron sakrio u finalu protiv Dalasa?

Bosh igra srazmerno ulozi koja mu je dodeljena. Da bude treci igrac tima.

Nije isto igrati u Torontu gde se sve vrti oko tebe i u Majamiju pored Wade-a i Jamesa.
            Tako reci, nije za ovu ekipu. Visak je, nije dovoljno kvalitetan da dodje do izrazaja pored 2 superstara, uostalom videli smo i da je bolje igrao u odsustvu Vejda, nego kada se on vratio. A nije da nije bilo utakmica gde je dobijao lopte bas sa namerom da bude razigran pa nije cesto ispunio ocekivanja. Majamiju bi mnogo pametniji potez bio da ga trejduje sledece godine za Bajnama, posto cetvorku mogu da igraju i Luis, Batije, Hazlem.. Bosh nije za centra i on je visak u ovoj ekipi. Da igra u Sarlotu nabio bi super statse i bio bi odlican strelac, Majamiju je vise potreban zatvarac reketa

Comment

Originally posted by delgado View Post
              Tako reci, nije za ovu ekipu. Visak je, nije dovoljno kvalitetan da dodje do izrazaja pored 2 superstara, uostalom videli smo i da je bolje igrao u odsustvu Vejda, nego kada se on vratio. A nije da nije bilo utakmica gde je dobijao lopte bas sa namerom da bude razigran pa nije cesto ispunio ocekivanja. Majamiju bi mnogo pametniji potez bio da ga trejduje sledece godine za Bajnama, posto cetvorku mogu da igraju i Luis, Batije, Hazlem.. Bosh nije za centra i on je visak u ovoj ekipi. Da igra u Sarlotu nabio bi super statse i bio bi odlican strelac, Majamiju je vise potreban zatvarac reketa
              Slazem se da bi Majamiju vise legao Bynam. Ali od toga nema nista.

Ja sam generalno zadovoljan onim sto Boshko pruza. Da ne valja, Heat ne bi osvojio titulu.

Moze on i bolje, sto ce verujem pokazati ove sezone.

Comment

Kada bi ga trade-ovali za Bynama u roku od 2 meseca bi ga kritikovao kao sto sada kritikujes CB-a.
                sigpic

Comment

Slazem se da bi Majamiju vise legao Bynam. Ali od toga nema nista.

Ja sam generalno zadovoljan onim sto Boshko pruza. Da ne valja, Heat ne bi osvojio titulu.

Moze on i bolje, sto ce verujem pokazati ove sezone.

ja znam da moze bolje, zato i nisam zadovoljan. Nije imao ucinak nesto znacajniji od Batijevog/Calmersovog u finalu, a razlika u primanjima i statusu je velika. Ako ne osvojimo titulu ove sezone, mislim da treba razmotriti opciju s&t sa Bajnamom, posto on ima na godinu dana ugovor.

Comment

A, kako mislite da Bosh ima ucinak kao dok je igrao u Raptors-ima gde je bio prva opcija u napadu i glavni potrosac lopti? Jedno je kad ti kao igrac znas da imas svu slobodu, a drugo kad ti je zadatak da pogadjas otvorene suteve i budes treca rupa na svirali. Zato role player-i i jesu role player-i jer se specijalizuju za odredjeni aspekt igre i u tom segmentu briljiraju, dok su im ostali generalno nebitni.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Vrlo je moguce da ce Dwight igrati veceras. Za 2 cuke ce se znati nesto vise.
                      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Dwight igra veceras. It`s official.
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

Taman da se skloni onaj krompir sto stoji pored Lakers-a.

Mada tesko, DeMarcus je u formi.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Veceras starteri pune minute igraju i zavrsavaju utakmicu. Kakvo ce to samaranje da bude.

Comment

Kingsi se i dalje nose sa uspavanim LAKERSIma!ovo mirise na dobru sezonu Kingsa,jos je rano da pricam o svemu ali je lepo biti veran navijac i optimista!GO GO Kings! yeeeeeee!!!

Comment

Izgubise i ovo Lakersi. Definitivno ce izdominirati kad pocne sezona

Comment

Working...
                                X