Je opet Grozan?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 Formula 1 Japanese Grand Prix - Suzuka
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Grosjean , nije Kimi Bila je ovamo na ATV-u grafika sa ponovljenim , s ledja ga dotakao Grosjean , i sta sad treba gledati 4 boda razlike nakon ove trke , kako lako ce izgubiti titulu , neverovatnoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ajde eto i da je Kimi nebitno , Grozan je lupio Vebera onda , Alonso je NE svojom krivicom ponovo odustao Fetel iz kruga u krug najbrzi Kakvo crno jutroSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPosto sam u busu i idem ka ns, hajde molim vas malo pisite ovde sta se desava. Ako je Grozan ponovo kriv, treba mu zabraniti da vozi na duze vreme.
Comment
-
Kao sto sam napisao Nebojsa, Button je pretekao Alonsa na startu, neverovatan start je imao, gurao ga u levo, a iza Alonsa je bio Kimi. Alonso je morao u levo, Kimi nije hteo da popusti, izasao na prasinu, vratio se prejako, udario Alonsa krilom u zadnju levu, sad da li je bilo gumi defekta ili ne - nije ni bitno, Alonso je izgubio kontrolu, ali posto nije nastavio mislim da je bilo busne gume. Rosberg je uhvacen u svemu tome sa Webberom i Grosjeanom, tu je Grosjean katastrofalno odreagovao kad je bio malo stisnut, samo je produzio u Webbera.
Au Kimi, 2 puta za vikend mi ides na zivce...
Miko, jeste Kimi, bez sumnje, Grosjean je bio sa desne strane staze...Last edited by Vanja #66; 07-10-12, 08:24.
Comment
Comment