Па био би крив да неће да организује јер као немају пара (као што сам мислио после твог првог поста), али овако, није крив али је опет дебил.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA Liga 2012/13
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
U Laktasima ce se bre igrati F4 , davno rekoh , samo mala dvorana u pm , da je veca ne sumnjam iako kazem ti , sta je Dodiku 100,200 hiljadaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nece Sidro dati, cetvrti put. Gde bre da se finalni turnir igra u hali koja prima 4 hiljade ljudi, gde ce smestiti te ekipe cetiri dana, sudije i delegacije. Postoje samo cetiri mesta koja zadovoljavaju standarde za organizaciju tako necega: Beograd, Zagreb, Ljubljana i Tel Aviv.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostZar nije uslov da dvorana mora da ima preko 10000 mesta?
I ne zelim da zvucim kao paranoik, ali sam ubedjen da je termin izabran planski da se ne moze koristiti Bg Arena. Nista nije Liscu teze nego da dolazi u Srbiju, to je za njega mali poraz, jer je njegov san bila isplativa liga bez srpskih klubova. Yeah right.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja ne mogu da docekam F4 da vidim cega ce se setiti. Garantujem ti, da se nije zakuvalo u Sloveniji, do sada bi Ljubljana vec dobila turnir. Nego se oni sada boje da ovo na ulicama ne potraje. Nemaju dobro resenje, Bg su izgleda svesno izbacili, Makedonci nece ako ne igraju, a nece, Zagreb je bio cesto u poslednje vreme, Ljubljana vec smo pricali, Aleksandrovac smesno i pominjati. Jako me zanima kako ce prelomiti.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa ne mogu da docekam F4 da vidim cega ce se setiti. Garantujem ti, da se nije zakuvalo u Sloveniji, do sada bi Ljubljana vec dobila turnir. Nego se oni sada boje da ovo na ulicama ne potraje. Nemaju dobro resenje, Bg su izgleda svesno izbacili, Makedonci nece ako ne igraju, a nece, Zagreb je bio cesto u poslednje vreme, Ljubljana vec smo pricali, Aleksandrovac smesno i pominjati. Jako me zanima kako ce prelomiti.
Comment
-
Zakopali su ABA ligu nasi timovi. Hrvata verovatno nece biti na F4, ako ne moze kod nas, ne moze ni u Zagrebu, jer nece niko gledati, kada nema tima iz Hrvatske. Jos ako Buducnost bude cetvrta ili Radnicki, bice bas veselo..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View Post@Ljuba
Ne pominji, hvata me panika kada se setim koliko derbija ima ove godine i vazno9st istih varira od veoma bitnog do pitanja zivota i smrti.
@Wade
Zato ce se zlo navlaciti za Cedevitu do kraja.
Sto se tice cetvrtog mesta - Cedevita je tu sigurna.
Comment
-
Ko da ce neko iz Hrvatske da gleda vestacku tvorevinu zvanu Cedevita.Jos kada se uzme u obzir da ce sigurno igrati dva kluba iz Srbije i jedan iz RS sve preko 2000 gledalaca ce se smatrati uspehom.Retko kada na njihove utakmice dodje preko 1000 ljudi, a najvise ih je bilo protiv Zvezde(1200).Druga bi to bila prica da Cibona nije zakucana za dno.Bez obzira da se igra u F4, da li u Hrvatskoj ili u Sloveniji poseta ce biti mizerna.
Nema sanse da to bude NS.Firmasi jedva cekaju da se pokace sa nekim svejedno im je da li su to Grobari ili Delije.To bi bio preveliki rizik da se igra tamo.
Da se F4 igra u Boriku koji prima 5000?
Comment
-
Ma jok treba to renovirati, mada su vec izdovjena sredstva pricalo se o renoviranju i stalo grad odvojio milion i po maraka, ali ne za ABU nego za grad i klubove koji igraju u njoj.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Nece se nigdje igrati F4, nece ga niko xD
http://wap.mtel.ba/preview_story/205197/
Izvanjavam se za dupli post ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostMa jok treba to renovirati, mada su vec izdovjena sredstva pricalo se o renoviranju i stalo grad odvojio milion i po maraka, ali ne za ABU nego za grad i klubove koji igraju u njoj.
Pametno od strane Igosa, nisu ludi da bez potrebe bacaju novac, a i pitanje je da li uopste i u jednoj utakmici imali pravu podrsku navijaca zbog cega i jeste vazno domacinstvo.
A sta je sa Pionirom ? Ne ispunjava nekakve uslove ili grad i savez ne zele F4 ?
EDIT : Upravo sam procitao odgovor Djilasa na moje pitanje. I slazem se s njim.Last edited by Black Mamba 24; 25-01-13, 13:48.sigpic
Comment
Comment