Ma i ovo je Covic smestio, onaj clanak pre neki dan je bio lazan. Pravda za Igokeu!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA Liga 2012/13
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by D-Wade View PostMa i ovo je Covic smestio, onaj clanak pre neki dan je bio lazan. Pravda za Igokeu!"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Naravno, on kontrolise i Djordija. Verovatno je i on dao odgovore kopirajuci ih iz pravilnika. Oh wait. On ga je napisao.
Da se razumemo, meni se ovo ne svidja nimalo, jako neozbiljno i glupavo, ali mi je bar malo statisfakcija da se ovde osulo drvlje i kamenje na samu pomisao, koja se na kraju izgleda pokazuje kao tacna. Sada je ostatak lige za Igokeu i Zvezdu prakticno beznacajan, i sve ce se odlucivati jednog suncanog dana u maju.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostWadice ni nama ne odgovara ovo, naravno vise Igokei nego nama.
Mada, ako budemo prvi, Cova ce da reaguje i promenice opet, pa idemo direktno u EL.:3
Sa druge strane, ona pijana budala od pre neki dan, rekla da oni odredjuju i kako je ABA ozbiljna liga. Sram ga bilo, laze posten narod.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostSvejedno moramo da uzmemo ABA ligu, tako da ono, na isto nam dodje.
Mada, ako budemo prvi, Cova ce da reaguje i promenice opet, pa idemo direktno u EL.:3
Sa druge strane, ona pijana budala od pre neki dan, rekla da oni odredjuju i kako je ABA ozbiljna liga. Sram ga bilo, laze posten narod."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Slusam po gradu par infoa otkad se procula vest za potencijalne finaliste , vrlo lako F4 u Laktasima , trenutno ce biti glavni kandidat za organizovanje F4Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostDa je po starom sistemu u slucaju da Igokea osvoji mogli bismo da ispadnemo u polufinalu i opet da idemo direkrno u EL. A i po starom sistemu kao drugoplasiranoj ekipi bilo nam je zagarantovano mesto u kvalifikacijama, ovako ne...
Ovako, udjemo u finale i igramo EL. Moze dosta dobro po nas da ispadne.sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostLaktasi mogu da dobiju F4 samo po osnovu grize savesti sto su najvise nasankani ovim promenama.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostNebitno kako , mislim da ce se bez pogovora igrati u Laktasima i da ce Igokea da uputi ultimatum ABA ligi , ili ce biti F4 u Laktasima ili ce da ih tuze a verujem da ABA ligi odgovara mnogo mnogo vise ovo prvo
Cuj Igokea da postavi ultimatum..sigpic
Comment
Comment