Originally posted by Rocket
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Formula 1 Gran Premio Santander D'Italia 2012 (Monza)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by MarkedOne8; 07-09-12, 14:54.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
-
P2:
Ros promenio prednje osovine. Ros i Sch DRS prob
MAL hidrulic razbrinjavajuce za Renault i one koji imaj motore blizu kraja zivota
Mercedes i Williams problem sa telemetrijom
BUT promenio gear ratio I time poboljsao vreme. HAM takodje ima slicnu konfiguraciju
ALO vrlo neobican prob sa kocnicom !
DAM naj brzi speed trap (345KMh)
Comment
-
Ne, Marked, u Spa su svi koristili novi motor u odnosu na Madjarsku, jer im treba zbog vece snage. Ovde opet svi koriste nove motore. U Madjarskoj su svi koristili motore iz Nemacke, sto znaci da u odnosu na onu tabelu koju sam ostavio svi ce sutra iskoristiti 2 motora vise. Pa ce do kraja godine koristiti ta dva motora na nekim stazama, verovatno na ukupno 3 staze jos ce ti motori videti akcije.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNe, Marked, u Spa su svi koristili novi motor u odnosu na Madjarsku, jer im treba zbog vece snage. Ovde opet svi koriste nove motore. U Madjarskoj su svi koristili motore iz Nemacke, sto znaci da u odnosu na onu tabelu koju sam ostavio svi ce sutra iskoristiti 2 motora vise. Pa ce do kraja godine koristiti ta dva motora na nekim stazama, verovatno na ukupno 3 staze jos ce ti motori videti akcije.
Po logici bi trebalo da znači da im je riknuo potpuno novi motor, ne?Last edited by MarkedOne8; 07-09-12, 15:15.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Da, Marked, stavljaju se novi u subotu, za FP3 i Q, a posle Q nema cackanja i to ostaje motor za trku. Uvek se petkom koriste motori koji su korisceni na ranijim trkama. Pretpostavljam oni iz Australije/Malezije i posle toga Kine/Bahreina. Oni su presli malo, pretpostavljam da se oni koriste petkom, pa kad odu onda neki iz sledecih trka.
Sto se tice menjaca, ako je ovo menjac koji je otkazao, a isti menjac je koriscen do prve krivine u Belgiji, onda nema kazne jer nakon DNF trke vozac ima pravo na nov menjac. Pretpostavljam da su koristili taj iz Belgije danas, a da bi stavili nov motor i menjac sutra. Ne znam, samo pretpostavljam, videcemo u svakom slucaju...
Comment
-
Red Bull jako slab... Obicno su slabi u FP1 kad su zadovoljni, tad podesavaju sitnice, a onda se pokazu u FP2. To se sad ne dogadja. Aj sacekacu pre zakljucaka, ali ovo sam ocekivao... Mecka je bolja nego sto sam ocekivao, ali videcemo kakva ce biti na trci, jer nema se DRS-a toliko tad. Ferrari gubi u odnosu na McLaren u prvom sektrou, u drugom su isti, a u trecem su nesto brzi. Mecka je sa Ferrariem u prvo, posle gubi po malo u svakom sledecem. Kimi u odnosu na njih gubi u svakom sektoru po malo, ali trkacki tempo obecava... Sauber dosta gubi u prvom sektoru.
Comment
-
Menjač kad se instalira, bez obzira da li se trkao ili ne, mora da traje 5 trka.Barem ja mislim da je tako.U suprotnom, Alonso bi mogao u FP1 da ima jedan, u FP2 drugi a za FP3 i ostatak vikenda treći menjač i to sve za jedan trkački vikend.Zbog toga mislim da menjač ne sme da se menja bez obzira što nije korišćen u trci.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
The gearbox on Fernando's car can be replaced without penalty as this was not a race unit.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
-
P3
Red Bull "Flo Vis" farba na zadnjem krilu oba kola. Kliza kroz parabolica dok probaju nizu zadnju konfiguraciju da poboljsaju situaciju.
MAL ima nov logo na slemu: "Less Trouble More Speed"
Promena "front anti-roll bar" za ROS. Drugi put ovog vikenda prave izmene na tom delu njegovih kola
Comment
-
Alonso je na tom krugu bio na tvrdjim gumama. Sad je Hamilton ispred za 0.001s, jako je mala razlika izmedju McLarena i Ferrarija... Bas me zanima kakavi su ovo problemi za Vettela. Kaze da je baterija (ne KERS) prazna... Alternator ipak izgleda, opet.Last edited by Vanja #66; 08-09-12, 12:01.
Comment
Comment