Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Наполи и Торино егал прво полувреме, два случајна гола (Џемаили из шута и Барето из неке гужве, оба пута лопта погодила и противничког играча пре него што је ушла у гол), при том Хамшик је промашио једанестерац, тј. Жиле му је обранио исти.
    Сад стварно мислим да је паметан потез Мацарија што одлази на крају сезоне, стварно он не може ништа више да извуче из ове екипе, узео је један куп, доста, потребна је промена јер Наполи никога ове сезоне није "изгазио", све се нешто муче, на мишиће, на Каванија. Мора они много боље да стоје на терену јер имају у екипи Хамшика, Инсињеа, Инлера, Каванија.
    Напоменуо бих да је Кавани вечерас на клупи, касно је пристигао у екипу након репрезентативних обавеза па је вероватно Мацари проценио да има луфта да га одмори, сад ће он да уђе да појури двојку на кладионици, јер Наполи ако ово не добије, тј. ако остане Х Милан ће се бодовно изједначити са њима.
    Ћерћи, мој мезимац, вечерас поприсно маркиран и удвајан, нема га пуно у игри, само један добар центар шут који Сантана није искористио. Бјанки опет на клупи, он дефинитивно иде на лето.

Још један српски интернационалац који нема места у репрезентацији ове недеље имао запажену ролу, Јанковић ишчупао Ђенову својим голом и тако је задржао изнад зоне испадања, Сијена и даље само на -1 и ту ће се водити опасна битка с обзиром да се и Палермо ове недеље победом над Ромом опет вратио делимично у живот.

Comment

• Kakva utakmica u Torinu ludilo
      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Dzemaili i Cavani natrpase Torino muceni
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Bas ludilo jbt, Dzemaili hat-trick...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Cavani objasnio neke stvari .

Comment

• Ludilo i ovdje ali jos uvijek sam pod dojmom Bayenove "lazne" devetke,ali zaista lazne jer je trebalo mozda i 15 Hamburg da primi
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Шта би ово у другом полувремену, лудница од текме.
                Кавани скривио пенал, али се лепо искупио, врхунски гол из слободног ударца. Иначе одбрана Наполија је очај, Бритос кршина играч, а највећа иронија је што онај весели Роландо ту седи на клупи. Прави потез гурање Армера у игру, ево асистенција за Каванија и Наполи је у 4-3-1-2 одиграо боље него у 3-4-1-2 на овом мечу, од тог момента почели су конкретно да нападају.
                Џемаилији хет-трик, колико то звучи смешно...али лепе голове дада човек.
                До краја Наполи иде на но3, муче се они поприлично, догодине квалификације за ЛШ, а некада смо слушали бајке о Скудету...

Comment

• Cudno mi je da Armero nije prva postava.

Comment

• Originally posted by soe View Post
                    Cudno mi je da Armero nije prva postava.
                    Гура Мацари Зунигу пре њега, у осталом ниједно зимско "појачање" није у првом плану, Роландо, Армеро, Калајо. Људи доведени као појачања за клупу као ја видим, мада је Роландо у каквом год да је каналу са формом тамо је најбољи штопер, какав Бритос, Гамберини, Капањаро и извикани Канаваро јуниор, најтањи су они део овог Наполија.

ЕДИТ:

Last edited by Brajkula; 30-03-13, 22:11.

Comment

• Kakav slobodnjak , kakva igracina
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• “I went into the locker room to see how Giovinco was doing. He is a colleague and I didn’t want to cause him any problems.
                        He didn’t seem too bad. Unfortunately I arrived late for the tackle. I think what I have done in my career makes everyone realise I didn’t want to break anyone’s ankle.”

Dobar lik Kambi, ponele ga emocije desava se i najboljima da izgore <3
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Barem od njega nisam ocekivao onakav start, pa niko mu nije ni prisao da mu nesto spec prigovara. Znaju valjda igraci o kakvom se igracu radi

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                            “I went into the locker room to see how Giovinco was doing. He is a colleague and I didn’t want to cause him any problems.
                            He didn’t seem too bad. Unfortunately I arrived late for the tackle. I think what I have done in my career makes everyone realise I didn’t want to break anyone’s ankle.”

Dobar lik Kambi, ponele ga emocije desava se i najboljima da izgore <3
                            Брате, па видело се да није намерно, закаснели старт, овај био бржи склонио му лопту, само што је старт на крају испао за затвор, нисам паметан како му ногу није сломио. Иначе, никада Камбијасо није био прљав играч, ево не могу ниједног његовог екцеса тог типа да се сетим.

Comment

• Previse je on frustriran u zadnje vrijeme .. Prvo ono udaranje Montoliva hinjski par puta , dok je Riccardo bio na travi , sad ovo ..

Ne znam sta se desava , bas mi je gotivan uvijek bio , ali ovo sto radi u zadnje vrijeme je
                              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                Брате, па видело се да није намерно, закаснели старт, овај био бржи склонио му лопту, само што је старт на крају испао за затвор, нисам паметан како му ногу није сломио. Иначе, никада Камбијасо није био прљав играч, ево не могу ниједног његовог екцеса тог типа да се сетим.
                                Bez ripleja sam se bas uplasio majke mi. Posle se videlo da je zajeban start ali i da je Mrav to stoicki podneo

Originally posted by Dale View Post
                                Previse je on frustriran u zadnje vrijeme .. Prvo ono udaranje Montoliva hinjski par puta , dok je Riccardo bio na travi , sad ovo ..

Ne znam sta se desava , bas mi je gotivan uvijek bio , ali ovo sto radi u zadnje vrijeme je
                                Nije tu ni Rikardo bio cvecka... imali su bockanja i pre te situacije, ko zna sta se kuvalo.
                                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Working...
                                X