Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Jeste cudan Urby igrac,ali u ovako losem Milanu umije nekad prevagu da donese jer je dobar tehnicki.On je dugo bio lijevi bek,ali je kod Allegria igrao skoro na svim pozicijama i zbog toga je zahvalan,ali i ja ga nesto ne gotivim jer mnogo petljaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJeste cudan Urby igrac,ali u ovako losem Milanu umije nekad prevagu da donese jer je dobar tehnicki.On je dugo bio lijevi bek,ali je kod Allegria igrao skoro na svim pozicijama i zbog toga je zahvalan,ali i ja ga nesto ne gotivim jer mnogo petlja
Кад је бал нек је и маскенбал!
http://www.sportske.net/vest/medjuna...je-101443.htmlLast edited by Brajkula; 27-10-12, 22:59.
Comment
-
Истина, Јуве је добио голом из офсајда, али је исто тако Катанији поништен чист гол. На страну то што је Јуве био далко бољи ривал.
Такође и Лацију је поништен чисто гол против Фиорентине, Маурија и тада би било 1:1. Овако након два црвена, сумњивог другог жутог Ледезме (фаул је био али за други жути) и чистог Хернанеса, ратоубилачки старт.
Судије ове недеље дефинитивно "у офсајду".
И да сјајан гол Адема сигурно претендент за гол кола, добар дриблинг и још бољи шут.
Иначе Пол Погба је дефинитивно играч на кога Јуве може већ сада да се ослони у извесној мери, а о будућности тек да не причамо.
Исто тако Јоветић, класа, одиграо је данашњи меч без грешке!
Comment
-
Originally posted by condition23 View Postinterica vecim delom prosla period tranzicije i sad plesemo serijom a :d
p. S. Kakav je smeker toni luka, skidaju mu sa linije loptu i posle 2 napada daje ga levom uz samu stativu.
типичан гол који постиже тони, ни из чега, боља му је била шасна главом када му је лопта скинута са гол линије.
било како било најреалнији резултат по мени је био 1:1, мешутим загулили су са црвеним картонима лацијали, висио је гол у ваздуху за њих.
интер, озбиљан кандидат да се умеша у борби за врх, довео их је страма на место, више не губе глупо бодове против "слабијих" тимова...ово са болоњом уопште није било лако гостовање.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostBrajkulice gledas li Romu kako sabija Udinese
Иначе, игра Мајкузел биће простора за циркус.
Освалдо је тренутно нападач у Серији А који је у најбољој форми.
Опет Бркић!
Иначе, нема Каванија у постави Наполија, шта ли је са њим?
Comment
-
Kako mi je smijesno sto De Rossi igra desno krilo,covjek je za mene pojam igraca,ali nije ni brz,ni prodoran,a nema ni dribling...ko ce ludom Zemanu znati,barem Pjanic igra od prve minute sto je ocekivano bilo ipakZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKako mi je smijesno sto De Rossi igra desno krilo,covjek je za mene pojam igraca,ali nije ni brz,ni prodoran,a nema ni dribling...ko ce ludom Zemanu znati,barem Pjanic igra od prve minute sto je ocekivano bilo ipak
Иначе мени се свиђа Флоренци, прави бокс ту бокс, међутим биће да их пијаница ротира у везном реду.
О Де Росију не треба трошити речи, само што га не користи Земан на најбољи начин, а још га и критикује
Неће Рому, на крају ће стварно бити кажњени.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНе игра крило друже, већ у средини Пјанић-Тацсидис-Де Роси, стандардна 4-3-3, испред су Тоти-Освалдо-Ламела.
Иначе мени се свиђа Флоренци, прави бокс ту бокс, међутим биће да их пијаница ротира у везном реду.
О Де Росију не треба трошити речи, само што га не користи Земан на најбољи начин, а још га и критикује
Неће Рому, на крају ће стварно бити кажњени.
Ma ne igra klasicno krilo,ali ispada tako u ovoj Zemanovoj formaciji,pogledaj gdje ga je zabio,uz samu ldesnu aut liniju,ne ulazi unutra nikakoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment