Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fudbal je postao sprdnja od sporta

Comment

• €8.5m godišnje

Udvostručio platu El Matador.
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• А замисли ти њихов напад ако Ибра не оде - Квани и Ибра, па да ли може боље ?

Него је л то 8.5 милиона са одузетим оним дажбинама што сада уводе Французи или је без тога ?

Comment

• Ima da se svadjaju oko lopte

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
            А замисли ти њихов напад ако Ибра не оде - Квани и Ибра, па да ли може боље ?

Него је л то 8.5 милиона са одузетим оним дажбинама што сада уводе Французи или је без тога ?
            Ne znam... A El Pocho (Laveci) se dovodi u vezu sa Milanom, to mi je već teško zamisliti u ovom trenutku.
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Зараде клубова у Серији А у зависности од пласмана и поређење са претходном сезоном

на то се додаје и ова слика

где видимо да клубови који се квалификују у ЛШ добијају од УЕФА додатних 30 милиона и деле их пропорцијално од пласмана , као и клубови који се квалификују у ЛЕ који добијају додатних 20 милки и исто тако их деле пропорцијално од пласмана.

Comment

• Dobra vest... Bilo bi fino videti i koliko koji klub dobija para od TV prava ove i prošle sezone. Za Seriju A samo...
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• Па нзм то у поређењу са прошлом али за ову сам качио оне слике. Ево опет за ову годину како то изгледа

Што се тиче награда зависно од места обрати пажњу на разлику између 10. и 11. места, ту је глевна цака мени, то ће добрим делом да "убије" оне чувене иксеве у последњим мечевима где клубови који су обезбедили опстанак "договорено" играју нерешено због кладионица, јер јбг 2 милиона није мало за једну Болоњу или Парму и тсл.

Што се тиче неких трансфер гласина, са ових насловница скинуо сам следеће:

-Можда најзанимљивији детаљ да Рома и Наполи желе Јоветића, и још занимљивији детаљ је да Рома нуди за истог Освлада и Бертолаћија ! ! ! Ипак, наводно челници Фиорентине преферирају новац, цена је неких 30 милиона, такође би га радије продали некгдепреко гране.

-Јувентус се данас повезује и са Робеном, Кориере наводи и разлоге довођења. Мени не толико немогућ трансфер, с обзиром да је Бајерн довео Гецеа и да је Робен аутоматски вишак и с обзиром да се све више преича да се Конте пребацује на 4-3-3, ето већ у дербију Торина се очекује та формација. Велики утицај на ту одлуку имао је Недвед, наводно су Конте и он уаједно дуго разматрали игре тима у 3-5-2 и 3-5-1-1, поготово меч са Миланом кад Јуве и није тако добро играо али је ипак победио на суви квалитет. Такође, спомиње се и враћа на Јувентусов традиционални 4-2-2-4 из времена Липија и Капела, али је мени та формација немогућа због поседовања 4 вансеријска везна играча - Пирло, Погба, Видал, Маркизио.

-Милан наводно доводи Кучку и Таидера, те да је Сити полсао понуду за Ел Шаравија од 35 милиона и да су се челници Милана озбиљно замислили поводом исте. Наводно би Лавеци био замена.

Comment

• Bili bi kreteni da ga sada puste, ali opet 35m nije malo...
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      Bili bi kreteni da ga sada puste, ali opet 35m nije malo...
                      Ма где мало, мада ја сумњам да ће Галијани смети тако нешто да уради, нема шансе....сменили би га навијачи сто посто, јер таман су скоцкали горе нешто они ће опет да растуре, не иде то тако. Тешко да ће ово да прође, бар не овог лета.
                      Иначе, Боатенг изјавио да не жели да напусти чизму због пар "кретена" (расистичке увреде) и да остаје јер је Милан његова кућа.
                      Ма тај Милан само да закрпи одбрану и доведе једног озбиљног везног одмах постаје одлична екипа. И да, наравно, треба им и голман.

Иначе Наполи готово па све завршио са Дамиаом, 16 милиона нека цена, што доводи до закључка да је Кавани већ бивши.

Napoli close on Damiao deal!

There are several reports that Napoli have won the race to sign Internacional star Leandro Damiao for £16m, beating Tottenham.

Transfer interest in 23-year-old Damiao has been raging for many months and he was extremely close to joining Spurs in January with deadline day talks falling through.

According to reports in Italy, England and Brazil, Napoli have taken advantage of the situation to agree terms for a £16m move.

“Napoli are a great side and there is a very big chance Leandro will move to Europe in the next transfer session,” his agent Vinicius Prates told Calciomercato.it.

“He has been Internacional’s top scorer for three years now and if the right proposal were to arrive, then he would leave.

“In recent months the directors received a very important offer from a group of investors in Russia, but our objective is to go into a major European League.
                      Наравно ово су све новинарске спекулације.

Comment

• Licno ne verujem da Faraon zeli da ide iz Milana, bar ne jos...

Spursi nisu uspeli da ga dovedu na leto, jer ovi trazise tada 20m, sada su ipak spustili cenu, zamena za Kavanija ocigledna, sad da vidimo gde ide Kavani...
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Лоша замена ја бих рекао, али помиње се и нека комбинација са Јоветићем.
                          Исто опако нападају Хернанеса и биће да су они баш решили да уложе свих 60 и кусур милиона колико цене Каванија, ако уопште толико узму за њега.

Comment

• E jos treba da prodaju Faraona , to bi definitivno bila kap koja bi prelila casu sto se tice navijaca Milana.

Necu da kazem da nema sanse da ga puste , jer sam tako mislio za Kaku i znamo da je pusten u Real za 65 mil.

S obzirom kakve je Milan igrace prodao (Ibra,Silva) mislim da su male sanse da puste Faraona , na njemu treba da se gradi nova generacija Milana.

Comment

• Ovo za TV prava su vrednosti u funtama. U evrima Milan i Inter po €83m a Juve €98m.

Napoli je ojačao finansijski, svaka čast režiseru. Za Vargasa su dali 1/3 od Lavecijeve kasnije prodaje, za Lambretu (Damiao) isto će biti 1/3 od Kavanija.

De Laurentisu spomenik da podignu pored San Paola.
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Il Capitano View Post
                                Ovo za TV prava su vrednosti u funtama. U evrima Milan i Inter po €83m a Juve €98m.

Napoli je ojačao finansijski, svaka čast režiseru. Za Vargasa su dali 1/3 od Lavecijeve kasnije prodaje, za Lambretu (Damiao) isto će biti 1/3 od Kavanija.

De Laurentisu spomenik da podignu pored San Paola.
                                Наполи, Удинезе и Лацио су клубови који сјајно послују на чизми и ево први и трећи наведени се по мом неком гледању на ствари полако враћају у врх, тј. јесу неки врх, али полако постају озбиљни конкуренти за "три коња".
                                Додам ту Фиорентину и Рому и опет догодине имамо леп шампионат.

Comment

Working...