Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostKad god vidim prezime Belfolid pocnem se smijati i sjetim se tebe.Lukaku ubija jbt,a ovaj se ne odvaja od klupe koliko sam upratio
Што се Лукакуа тиче, гледао сам га последњи пут када је ВБА добио Саутемптон 2:1 и он био двоструки стреалц, звериште, одлично игра, боље од Дембе и Тореса чак, а човек на позајмици из Челзија. Догодине је он нападач но1 плавцима уколико не доведу неко звериште од 40 милиона.
Опет весели Перота прокоцка чисту шансу.
Comment
-
Nije ni Lukaku standardan tamo u WBA,igra Long prvu vrlo cesto;)
Trazio Romelu da jos jednu sezonu da tamo stasa i meni se to cini kao dobra ideja jer je jos mlad,a Chelseau nije vise u situaciji da rizikuje,mora da dovede neku klasu pa cemo onda da docekamo Lukakua kad se skroz formira kao igrac.Ovo je neko moje vidjenje stvari...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostКажем ти против ВБА је кидао, не могу му људи ништа колико је јак, као коњ.
Гледај Флоренци како гура у улицу Ламели и овај прими лопту као позив за војску, очај. Ето 4:0 мекано могло да буде за Рому, завршница криминал.
Perrotta promasio jos jedan zicer,ocajna zavrsnica sto kazesZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
-
Од повреде Ламела тотално слабо, дотле ништа спектакуларно, али пристојније од овог. Извикан је он доста.
Него Лацио посустаје, нису издржали 75 минута са играчем мање, Ћерћи иначе новопечени репрезентативац Италије уписао још једну асистенцију и он на лето готово сигурно иде у неки јачи клуб од Торина јер им је ове сезоне он готово цео тим, лагано их сачувао у лиги. Иначе, не знам Акане колико си гледао Ћерћија, мени је он доста бољи од нпр. Ламеле...муња од човека, Ел Шарави па он када гледамо нападче те врсте у Серији А.
Comment
-
Gledao ga dva puta,mislim protiv Rome i Juventusa,ali je tada Torino bio los pa nisam neki utisak ni mogao da steknem,obraticu paznju;)
Mene je iskreno razocarao Insigne jer mi se on najvise dopada,ali El je realno najbolji.Lamela stalno neki odbitak hvata cijenim to ja,ali prijem lopte sve losiji,sebican je dosta,a i nekako mi je los 1 na 1,stalno ga neko odnese jer je slabasan u duelu.Uopste on kao pojava na terenu mi se ne dopada,pegla loptu sto bi mi rekliZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment