Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostPrije "samo 5,6 godina imali su bolesno jaku ekipu,ovo danas je sramota.Sto kazes hajde Montolivo,Nocerino i Boa su dobri igraci,ali odbrana nikad gora,nikad...
Одбрана са Јепесом и Запатом је за једно Удинезе нпр. неку екипу која је ни горе ни горе, ни у врху нити кандидат за испадање, шесто, седмо место...Милан са таквом одбраном нема шта да тражи у борби за место које води у ЛШ. Што се напада тиче, чекам повратак Пата, али на њега се тим никада не може ослонити с обзиром на све чешће повреде.
Originally posted by asprilja View PostAli da se ne zezamo Montolivo i Nocerino su dobri igraci i nista vise od toga.
Comment
-
Montolivo je za mene odlican igrac jer gotivim onakav tip igraca,Nocerino je solidan i on odradjuje posao dosta dobro...
Iskreno Emmanuleson mene nervira,a De Jong mora igrati sa majstorima u vezi da bi dosao do izrazaja,iskreno nije im on potreban bioZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostBuffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Matri, Vucinic
Bogu hvala, pa je Djovinko na klupi
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMontolivo je za mene odlican igrac jer gotivim onakav tip igraca,Nocerino je solidan i on odradjuje posao dosta dobro...
Iskreno Emmanuleson mene nervira,a De Jong mora igrati sa majstorima u vezi da bi dosao do izrazaja,iskreno nije im on potreban bio
Comment
-
-
-
Originally posted by Brajkula View PostМа где бре, Пацини се вуче као пребијен пас....мртав играч, баш ништа не ради на терену.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostIskreno meni Matri potpuno isti,kad se samo sjetim utakmice Genoa-Juventus sve mi je jasno,bas tako kako si opisao Pazziniha + ocajan prijem lopte i promasene dvije dobre prilike...hitno ga se rijesiti i dovesti napadaca,pravog,ozbiljnog
Сумњива ситуација, да л је било у или ван 16, оборен Маркизио...
Comment
Comment