Koliko sam ja mogao da ispratim,najveci problem Intera jeste sto ostatak tima(sredina-napad) uopste ne ucestvuje u odbrani prilikom branjenja,naravno uz to ide i manjak samopouzdanja i uigranosti.Nece Strama jos dugo,samo ne znam kakvo resenje mogu da nadju u ovom trenutku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
FORZA GENOA! Forza Marco...
Originally posted by Layzick View PostKoliko sam ja mogao da ispratim,najveci problem Intera jeste sto ostatak tima(sredina-napad) uopste ne ucestvuje u odbrani prilikom branjenja,naravno uz to ide i manjak samopouzdanja i uigranosti.Nece Strama jos dugo,samo ne znam kakvo resenje mogu da nadju u ovom trenutku.
Sad u sredu verovatno pobeda u Veroni ali za vikend ništa od 3 boda protiv Viole na Meaci...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ma kakve dojave, to bre kosta djavo ipo.
Ovaj Lazio, nije mi jasna ekipa.
A vec znam za 2 meca ove sezone koje su namestena i oba sam igrao, tvrdim da svaka ekipa namesti barem jednu utakmicu u sezoni.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Originally posted by Phenom View PostMa kakve dojave, to bre kosta djavo ipo.
A vec znam za 2 meca ove sezone koje su namestena i oba sam igrao, tvrdim da svaka ekipa namesti barem jednu utakmicu u sezoni.било како било ове приче око намештања у најјачим лигама Европе су "пишање уз ветар" и као такве своде се на чисто лупетање...те их ја увелико заобилазим, а што се тиче Лација нисам гледао текму, па самим тим и не могу да причам о некој нерегуларности, игри итд. само сам се уопштено ухватио за тему око "намештања" ;)
Comment
-
Originally posted by Phenom View PostMa kakve dojave, to bre kosta djavo ipo.
A vec znam za 2 meca ove sezone koje su namestena i oba sam igrao, tvrdim da svaka ekipa namesti barem jednu utakmicu u sezoni.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostТешка реч друже, не може да се тврди тако нешто, поготово не за текме у иностранству. Код нас ок, то је јавна тајна, сетимо се само Железника, Обилића итд. да се не хватамо за Звезду и Партизан јер прича прелази у навијачку препирку. Што се европских клубова тиче, ишле су приче како Енглези не намештају и то, веровао сам колик толико у то све док Вест Хем ( оне године када су тамо играли Тевез и Маскерано) није направио онај лудачки низ и опстао у лиги, еј не можеш да победиш никога шест месеци и онда направиш низ од 12 победа, па ко је овде луд? Ето и проше године Виган, мртва екипа и веже серију у којој су и Арсенал и Јунајтед и то узастопно....иииди. Али опет то све дође на сумњу, а кад неко тако без неког конкретног доказа каже да је намештено код мене изазове толику бујицу смеха јер ме асоцира на приче из кафане и на мог зета коме је ето тако намештена утакмица и Челзи-Јувентус сад у средубило како било ове приче око намештања у најјачим лигама Европе су "пишање уз ветар" и као такве своде се на чисто лупетање...те их ја увелико заобилазим, а што се тиче Лација нисам гледао текму, па самим тим и не могу да причам о некој нерегуларности, игри итд. само сам се уопштено ухватио за тему око "намештања" ;)
Sjecam se ja tebe i tvojih dojava,dobro se sjecam
Svasta se moze ovde procitati.Elem,za mene ocekivan kiks Lacija protiv Djenove.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Comment