Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tennis Buzz - tenisko neteniske vesti i price
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 61563 View PostSto se ukusa tice vi zene ste probirljivije ,veruj mi,za ostalo se slazemsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Moja drugarica, ajde da tako kazem, je za Rodzera pricala da je mozda najbolji frajer, da ima siroka ramena i jake ruke. Kaze isto za njega da je poprilicni sprdator. Bavi se devojka nekom hidroterapijom ili tako nesto, pa je radila u nekoj Svajcarskoj klinici.
Po njoj najbolji je Roddick, ne znam zasto. Imala je prilike i njega da leci ili sta vec.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Cek, cek jel drugarica ili ajd da tako kazem?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostHahahahahahah Carole, ona je novinar koliko sam i ja
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Ima nas još koji mislimo da je Uniklo žešće omanuo, te je zato Novak i pobegao, a Fed se zeznuo pa potpisao za njih.
Uzgred on je još i dobro prošao u odnosu na Keija - njega su unakazili...
Wolfe zašto tako, pa čak i ja napisah da bih u kafanu sa njim...Last edited by Marija81; 29-08-18, 15:36.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Divni ste, Uso poceo a na ovoj temi najvise komentara i to kakvih . Uglavnom se slazem sa Oljinim ocenama, sem za Dimitrova, kod mene je jedva 4 , i uopste meni je to oko njega totalna misterija, svetske zene poludele za njim a vidim i ovde na forumu se visoko kotira, valjda je to jos jedan dokaz koliko je ukus licna stvar, meni je taj momak onako - meh.
I da, Safin je van konkurencije
Comment
-
Ne znam, ja sam tako ovde citao o Rodzeru, tj. ne samo ovde Hladan, pa hladan. Valjda ljudi vide to po faci ili cemu vec, mozda pili kafu s njimDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostCek, cek jel drugarica ili ajd da tako kazem?
hteo sam da kazem vise kao poznanica, ziveo sam kod nje nekih mesec dana tamo, preko zajednicke prijateljice.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Zene a kako ocenjujete Badr Hari-a?
Badr-Hari4.jpg
fe5b63bb4efd8b681639bb4ad6d7ec3f--badr-hari-boxers.jpg
Comment
-
Originally posted by Lanas View PostDivni ste, Uso poceo a na ovoj temi najvise komentara i to kakvih [emoji3] . Uglavnom se slazem sa Oljinim ocenama, sem za Dimitrova, kod mene je jedva 4 , i uopste meni je to oko njega totalna misterija, svetske zene poludele za njim a vidim i ovde na forumu se visoko kotira, valjda je to jos jedan dokaz koliko je ukus licna stvar, meni je taj momak onako - meh.
I da, Safin je van konkurencije
Mala ti ta slova Marksigpic
Comment
Comment