Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tennis Buzz - tenisko neteniske vesti i price
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3 - SIMONA HALEP
9 - CAROLINE WOZNIACKI
1 - SLOANE STEPHENS
7 - ANGELIQUE KERBER
4 - PETRA KVITOVA
3 - CAROLINE GARCIA
8 - ELINA SVITOLINA
10+ - KAROLINA PLISKOVA
6 - JULIA GOERGES
3 - JELENA OSTAPENKO
6 - DARIA KASATKINA
2 - GARBINE MUGURUZA
5 - KIKI BERTENS
0 - MADISON KEYS
2 - ELISE MERTENS
Halep vs Ostapenko
Sharapova vs Muguruza
Wozniacki vs Svitolina obe
V.Williams vs Stephens
Goerges vs Cibulkova
Mladenovic vs Kvitova
Azarenka vs Pliskova
Bouchard vs Ivanovic
Comment
-
Originally posted by icetea View PostNemoj da si ljubomoran, Markane.
Hahaha.
Pricamo o izgledu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Fognini je toliko nezreo lik i toliko glup da je to strasno. Bas skoro sam slusao njegov intervju zajedno sa Pennettom na Rai-u.. transfer blama do koske. Jedino ona Pennetta moze da bude se njim jer su im q.i. tu negde. A od frajera definitivno je najbolji Grot. A Safin od ovih bivsih.
Comment
-
Da sam zena ne bih nikada pogledao Marina Cilica i dao bi mu ocena -500. I to ne pricam da je grd il slicno, al toliko neharizmatican lik nisam nikada video.
Naravno kod zene od ove poznatije trenutno je Svitolina numero uno, s tim sto ne svidja mi se sto je u zadnjih godinu dana previse smrsala u noge i sad joj bas izgledaju ko cackalice. Ukljucite prosle godine na RG-u, kakve butke je imala.
Od one nepoznatije, Fanny Stollar je bas vrh, prelepa cura, Bernarda Pera je GOAT takodje.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostDa sam zena ne bih nikada pogledao Marina Cilica i dao bi mu ocena -500. I to ne pricam da je grd il slicno, al toliko neharizmatican lik nisam nikada video.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostDa sam zena ne bih nikada pogledao Marina Cilica i dao bi mu ocena -500. I to ne pricam da je grd il slicno, al toliko neharizmatican lik nisam nikada video.
Naravno kod zene od ove poznatije trenutno je Svitolina numero uno, s tim sto ne svidja mi se sto je u zadnjih godinu dana previse smrsala u noge i sad joj bas izgledaju ko cackalice. Ukljucite prosle godine na RG-u, kakve butke je imala.
Od one nepoznatije, Fanny Stollar je bas vrh, prelepa cura, Bernarda Pera je GOAT takodje.
ziveo itf
Comment
-
Sta je vama bitnije, faca ili gradja?
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostAli djeluje nekako zaebano pošteno, slicno "dobrom divu sa Maldiva". Posle zadnjeg poraza od Novaka sad u Sinsiju, pozdravlja se s Noletom preko mreze: "Bravo majstore, svaka cast", nesto tako.. I bas se vidi da je iskren covjek. Pravi Dinarac, Hercegovac, gorstak i sl, ljudina dobrog srca, koja ne umije da laze.. tako mi djeluje.
Inace zaboravio sam Muguruzu spomenuti, verovatno najbolje noge u istoriji zenskog teniskog sveta. Lepotica iz Spanije sa venecuelanskog porekla, nema bolje kombo.OVAKO
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostMoram da priznam da sam videla kako izgleda kad lepi Rade ukljuci svoj sarm i tada je samo malo flertovao, a vise se zezao sa nama, jer mu je jedna drugarica trazila sliku. Opasan je, u to nema sumnje
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Originally posted by Indigo View PostZanima me kako bi se kotirao legendarni Marat Safin, koju bi on ocenu dobio?
Za njega svi znamo da je zanimljiv i pomalo lud
Originally posted by Indigo View PostIlija Bozoljac vs Lepi Rade?
Sam Groth vs Kei Nishikori?
Fritz vs Davydenko?
Querry vs Joao Sousa ( Por )?
Giorgi vs Kanepi
Vekic vs Rus
Konjuh vs Hercog
Stolar vs Zvonareva
A u kafanu ili neki ludi izlazak bih povela Dona,Federera,Kirjosa,Mareja i nezaobilaznog Ernesta Gulbisa...naravno Safin se podrazumeva...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment