Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tennis Buzz - tenisko neteniske vesti i price
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostRafael Nadal 8
Roger Federer 7
Juan Martin del Potro 6
Alexander Zverev 6
Kevin Anderson 1
Novak Djokovic 8+ ( njega najviše volim, ali nije frajer, i ne mogu da budem objektivna )
Marin Cilic 3
Grigor Dimitrov 8
Dominic Thiem 5
David Goffin 3
John Isner 7
Pablo Carreno Busta 4
Diego Schwartzman 3
Fabio Fognini 8 na 9
Stefanos Tsitsipas 7
i za kraj
Karen Khachanov - 10 piletina
Guillermo Garcia-Lopez - 10 pevac
Haha ti onda baš voliš Nadala
Nole, objektivno, osim u sportskoj varijanti, deluje (blago rečeno) prilično luckasto hahaha Ne bi trebalo da izlazi iz sportske opreme. Ali... ljubav je to
Fabiooo"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
-
Meni su Zverev i Dimitrov isti tip muškarca... lepi, ono baš, s tim sto sam Bugarunu dala malo veću ocenu jer je zreliji pa mi se to više sviđa, ali ne volim te lepe muškarce.
Sećam se da me drugari zezali za Bred Pita kao jaoo, šta se foliraš kako ga samo ti ne voliš, ma nemam ništa protiv njega, ali nije moj tip ... ne volim lepe muškarce, te baš lepe u pmsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Simona halep 1
caroline wozniacki 8
sloane stephens 0
angelique kerber 5
petra kvitova 1
caroline garcia 7
elina svitolina 3
karolina pliskova 6
julia goerges 7
jelena ostapenko 1
daria kasatkina 2
garbine muguruza 7
kiki bertens 6
madison keys 0
elise mertens 4Last edited by 61563; 29-08-18, 01:01.
Comment
-
Ali šta vidite u toj Woz, nije mi jasno. Simpatična, baš niiša spec i ima čak ružna usta. Pitam, zanima me kako razmišljate
Pazi fiksni lepoj Juli dao 7 cccc
Stivens 0!!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAli šta vidite u toj Woz, nije mi jasno. Simpatična, baš niiša spec i ima čak ružna usta. Pitam, zanima me kako razmišljate
Pazi fiksni lepoj Juli dao 7 cccc
A za Carolinu manje izgled,al mislim da je interesantna i vragolasta devojka
A samo cisto lepota i fizka od ovih postavljenih ,onako za nijasnu ispred svih Muguruza
Comment
-
Na koju foru je Stephens dobila istu ocenu kao Keys, u kom univerzumu hahahhaLast edited by colchonero; 29-08-18, 01:11.
Comment
-
-
Originally posted by madrid View PostNa koju foru je Stephens dobila istu ocenu kao Keys, u kom univerzumu hahahha
Isto bi bilo sa bilo kojom ,drugom bojom sem bele,jednostavno tako to kod meneLast edited by 61563; 29-08-18, 01:14.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostDobre noge ima i plavusa. Mozda je to. I meni je bezveze ona.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment