Mirce kao devojce je bila bas simpa, bolja i lepsa od Feda, ali sada malo omatorela, malo se ubuckila, a i jbg rodila 4 komada. Meni izgleda super, smrsala, a nije nikada bila neka lepotica, niti riba, no zar je to bitno? Njemu je ekstra. Da ga je dovela u red jeste, po mnogo cemu, a stilisti se placaju. No da Mirce ne zna da se obuce , ne zna, pa taman na dubila na trepavicama.
Rocko je bio smesan, ne bas lep, tako da nije ni on bas neka mustra, ali dobro taman razvijen, sad omatoreo, sredio se...i prosto prolepsao.
I sve je to nebitno, nasli se njih dvoje i to je to.
Inace lepi muskarci ono bas lepi kad omatore oni prosto poruzne...evo svidja vam se Grile pa ga pratite do starosti dok oni ne bas mnogo lepi , jos ako su premrsavi, godinama dobiju koji kg, i mnogo bolje izgledaju nego mladi dok su bili, jedan od takvih primera je pokojni glumac Dragan Nikolic.
Srela.sam svoju ljubav iz odeljenja, iz prvog osnovne...nisam ga prepoznala, a kakav je bio, ko lutka ...
Baba je mojij drugarici znala da kaze...cero na ruzno se naviknes isto kao i na lepo, vazno da je dobro.
Tako da sve je to relativno, prolazno, bitno samo da se ljudi nadju
A ko ce da prebaci ove postove?
Rocko je bio smesan, ne bas lep, tako da nije ni on bas neka mustra, ali dobro taman razvijen, sad omatoreo, sredio se...i prosto prolepsao.
I sve je to nebitno, nasli se njih dvoje i to je to.
Inace lepi muskarci ono bas lepi kad omatore oni prosto poruzne...evo svidja vam se Grile pa ga pratite do starosti dok oni ne bas mnogo lepi , jos ako su premrsavi, godinama dobiju koji kg, i mnogo bolje izgledaju nego mladi dok su bili, jedan od takvih primera je pokojni glumac Dragan Nikolic.
Srela.sam svoju ljubav iz odeljenja, iz prvog osnovne...nisam ga prepoznala, a kakav je bio, ko lutka ...
Baba je mojij drugarici znala da kaze...cero na ruzno se naviknes isto kao i na lepo, vazno da je dobro.
Tako da sve je to relativno, prolazno, bitno samo da se ljudi nadju
A ko ce da prebaci ove postove?
Comment