Originally posted by BG7
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa del Rey i Supercopa de España 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
-
Originally posted by Prototype View PostDjevojko ne pricaj svasta u ove kasne sate, ne deslo do toga. Radije cu gledat sizofrenicara Boriela nego njega.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View Post@Prototype
Najvjerovatnije da ces gledati Berbatovaizgleda da ode u Fulham. A bas sam se bio obradovao, rekoh barem jednu dobru sezonu nek odigra i meni dosta. Ali neda nam se da uzmemo dobrog napadaca
Kad bi nam dali Benzemu, e to bi festa bila
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostАу матори колико је тек теби доообро....какав Бориело блентави, Игуаин је три класе испред њега. Па Бориела неће ниједан клуб у Серији А...мсм ок завршиће код нас на крају, али реално свих пет шпицева су испред њега тренутно, човек се распада, онолики хедониста не може да игра фудбал
Eto i ti si jedan od onih koji ne vole Bugarina. Pa eno interesujemo se za Bendtnera, Arsenalovu zvezdu, danskog virtouzu, matadora, golgetera... verujem da ces uzivati gledati ga. Ima ti da places za Berbatovim
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNista ni od njegaizgleda da ode u Fulham. A bas sam se bio obradovao, rekoh barem jednu dobru sezonu nek odigra i meni dosta. Ali neda nam se da uzmemo dobrog napadaca
Kad bi nam dali Benzemu, e to bi festa bila
Kad je bal, nek je maskenbal !
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNista ni od njegaizgleda da ode u Fulham. A bas sam se bio obradovao, rekoh barem jednu dobru sezonu nek odigra i meni dosta. Ali neda nam se da uzmemo dobrog napadaca
Kad bi nam dali Benzemu, e to bi festa bilaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Fantastican Real u prvom poluvremenu. Nisam odavno vidio Barcu da je odigrala losije prvo poluvrijeme. Higuain je bio danas jako dekocentrisan, mogao je postici brat bratu jos jedan gol i rjesiti tekmu ranije, a ne peglati se do samog kraja. Tu je i debi Luke Modrica koji je bio solidan, ali daleko od toga da se moze nesto vise suditi nakon samo 10 odigranih minuta. Tu je i Song-ov debi. Nije ni on los bio, odradio je solidan posao za to malo vremena sto je proveo, a vrijedi spomenuti blokadu Lukinog suta.
Pedro razocarao, jednom izlazi 1 vs 1 sa Ikerom i promasuje, a drugi put umjesto da dadne Messiu loptu i sredinu, on iz mrtvog pokusava neki sutTito je treba mnogo ranije izvrsiti neke izmjene, konkretno mislim na to da ubaci Villu ili Fabregasa, ali jbg, i Adriano je zasrao sa tim crvenim kartonom i ostavio ekipu na cijedilu.
Takodjer svaka cast Leu i Ronaldu koji su dali odlicne golove.sigpic
Comment
-
Kakav je to majstor,kao Songoku nekad sto je bio
30+ golova u svim takmicenjima ove sezone
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
-
Imao je brate promasaja presmijesnih , ali ja mislim da ce biti najbolji igrac Milana ove sezone , igrao je strasno pripremne utakmice i rekao da ce biti dobar , da ce dati sve od sebe .. Nadajmo se da ce tako biti
Comment
Comment