Ja ne kazem da ne simulira ( i meni je to odvratno ) , ali svi pricaju o Pedrovom ofsajdu , a ovo niko ne spominje , mogao se i ovdje penal svirati ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa del Rey i Supercopa de España 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Topdzija View PostVideli bi mi tu cuvenu Barcu na gostovanju kod mesara iz Stoke-a. Naravno da se u PL igraju cvrsce i bolje utakmice. U Primeri se vec zna da ce Barca i Real zauzeti prva dva mesta, Valencia ce biti 3.
U Primeri nema mudonja tipa Joey Barton,Nigel de Jong koji su u stanju da polome nogu igracu.
LOL u primeri isto svake godine isti u vrhu...top 3 uviejk isto...arsenal -4 HAHAHAHAH
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostSamo zbog Murinja i C Ronalda navijam za njih.
Ali eto, bas mi privuklo paznju to sto kazes za portugesssssessssss"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostVideli bi mi tu cuvenu Barcu na gostovanju kod mesara iz Stoke-a. Naravno da se u PL igraju cvrsce i bolje utakmice. U Primeri se vec zna da ce Barca i Real zauzeti prva dva mesta, Valencia ce biti 3.
U Primeri nema mudonja tipa Joey Barton,Nigel de Jong koji su u stanju da polome nogu igracu.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by 2012MARIN View Postu ENG po meni jedine ekipe koje su dobre ssu City i UTD,ovo drugo HAOS
Comment
-
Real Madrid(Official):
Casillas - Arbeloa - Pepe - Sergio Ramos - Marcelo;Khedira - Xabi Alonso;Di María - Özil - Cristiano Ronaldo;Higuain
Barcelona(Official):
Valdes - Alves - Pique - Mascherano - Alba;Busquets - Xavi - Iniesta;Alexis - Messi - PedroLast edited by Phenom; 29-08-12, 21:57.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
Comment