Zasto crveni Martinezu..?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa del Rey i Supercopa de España 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
-
Na Eurosport-u kažu (tekstualni prenos) da je Martinez navodno prigovorio sudiji zbog nedosuđenog penala nad Velom. Mada ne vjerujem da je to jer u toj situaciji je Vela bio u duelu sa Maskeranom a i uputio je udarac, Maskerano nije ni startovao nad Velom.
Mnogo mene nervira kako igramo, sve nazor nešto. Još više me nervira to što igraju isti igrači kao protiv Valensije.
Comment
-
Jeste, to su i na goal.com rekli, ocigledno ga je opsovao ili sta vec.
Povukao ga Mascherano za ruku, da je pao umesto sto je sutnuo, dobio bi penal / slobodnjak, nisam siguran kad je krenuo kontakt. Ovako kad je sutnuo vec, naravno da nema nista od toga.
Comment
-
Kakav golOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ja ne znam po cemu je real po vama bio toliko bolji, usralo ih s prvim golom i onda je bilo lakse, da je godin matirao ona dva put kada je trebao i kao sto to inace radi druga prica bi bila. real jeste bio bolji ali za 1 gol
sudjenje nema potrebe komentarisati, arbeloa i pepe su cetiri crena trebali dobitiKK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID
Comment
Comment