Tvrda utakmica,mnogo.dati jos jedan gol i to je to
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa del Rey i Supercopa de España 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Au,koj promasajOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
TOOOO BREEEEEEEEE,TOOOOOOOO!!!!
Zuti karton? Cistu loptu odneo.Last edited by MareLFC; 15-01-13, 22:31.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
E ne vjerujem , bolji puno cijelo drugo poluvrijeme , propuste strasne sanse i evo sad prime gol
Sta promasi Jonas , je li moguce
Comment
-
Ne znam sta da kazem. Sto se tice Marcela, jbg, vidi se da nije igrao tri meseca. Rezultat je realno fantastican s obzirom na tekmu. Mada eto, Benz i Pinokio promasise nemoguce, tj, dok Jonas nije stupio na scenu.
Ostecena je Valencia, onaj ofsajd Soldada je bio konkurent onom Ronalda protiv Celte.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
CR brate mili, sta promasi ovo?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Au,skinu mu i sacuvao Valensiji nadu u ovom kupu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Evo opet zicer CR promasi.
Pa moglo je 4-0 biti jbt.sigpic
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostAko moze da se komentarise u temi koja je predvidjenja za to, premesticu postove u tu temu...
Guaita je maestralo skinuo i ovaj drugi sut. Meni se ucinilo da je CR promasio...
Sta pocini Ozil, steta sto nije uslo.sigpic
Comment
Comment