A gde treba da ide Sanchez? Voleo bih da ga zadrzi Udinese (inace klub za koji navijam u Italiji )
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Originally posted by milanche View PostA gde treba da ide Sanchez? Voleo bih da ga zadrzi Udinese (inace klub za koji navijam u Italiji )
A ja mislio ti navijaš za Đenovu?IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostTo niko ne zna ;), svi veći timovi ga traže...
A ja mislio ti navijaš za Đenovu?
U pravu si,navijam i za Djenovu! Hteo sam da kazem da ove sezone vise navijam za Udineze zbog fenomenalne igre i jer imaju sanse da nesto urade,ali redovno pratim i Djenovu ,naravno. Doduse ,bio sam jako ljut na njih neko vreme jer su me srusili na tiketu za lepe pare
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View Postvoleo bih da si u pravu, jer kao sto podrzavam Djokovica u tenisu, tako zelim da i nas covek napreduje tamo u Kalcu ;)
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostBa, samo forza Juve, forza Milos Krasic ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostTako je,Krle pripisi jso jednog juventina na forum,da se zna koga ima najvise
Inace, za Juve navijam od 1996, cale me nagovorio, isto kao i za Zvezdu, a razlog je taj sto moj matori bas gotivi Vladimira Jugovic, inace upravo zbog toga je Vladimir Jugovic najbolji igrac svih vremena po mom misljenju
Comment
-
Massimo Moratti nakon trosatnog ispitivanja: Miran sam
Događaje iz 2006. godine u talijanskoj Seriji A još uvijek nije prekrila prašina. Tada je, podsjetimo, Juventus optužen za nečasne radnje i namještanje utakmica i sudaca, zbog čega su izbačeni na jednogodišnje igranje u Seriju B...
Ujedno je torinskoj momčadi oduzet naslov prvaka u Italiji te sezone, a dodijeljen je Interu koji je tada bio drugoplasirana momčad. No, nakon svega je i sam Inter optužen za slične ili nešto manje nesportske radnje izvan terena, pa već godinu dana traju ispitivanja i prevrtanje cijelog slučaja. U tu svrhu je u četvrtak na ispitivanju, i to trosatnom, boravio Massimo Moratti, vlasnik Intera.
Inače, Moratti je, zanimljivo, na ispitivanje morao samo 48 sati prije velikog derbija koji njegova momčad na San Siru igra protiv Milana i gdje se direktno odlučuje o vodećoj momčadi na ljestvici.
- Miran sam i posve siguran u sebe, kao i moj klub. Zbog toga nemam ništa protiv da sud obavlja svoj posao i ispita ovaj slučaj - rekao je Massimo Moratti.
Comment
Comment