Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
Licencirane lige u potpunosti su Bundesliga(napokon), BBVA ili ti Primera, Francuska liga i Eredivisie. Timovi u Italiji su licencirani ali nije liga, u Engleskoj samo Manchester United licenciran, u Portugalu su Porto, Benfica, Braga i Sporting.
Jos dve sedmice do izlaska novog PES-a..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Dve nedelje ??? Ozb ??? Odlicno...Ma PESEdit ce sve da resi, najjaci su majstori, licenca je nebitna dokle god oni budu pravili patch-eve. Jedino sto me kod novog PES-a nervira jeste opet blur effect, onako zamagljeno kao u FIFA-i, ali i to ce patch da sredi. Igrao sam demo, nista novo sto se grafike tice, koja je iovako po meni sjajna, ali kretanje igraca i golmani, tu je zaista napravljen napredak, i ovaj player ID je takodje dobra fora, usporena je gameplay u odnosu na 12, sto je takodje dobro i dodaje na realnosti, u sustini, ovaj PES bi trebao da bude bolji od 12, bas..
Inace, ovaj PES ce jos ove godine ostati na ovom engine-u, od sledece prelazi na neki FOX engine, dakle sledeca generacija treba da bude veliki boom.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostIma li ljudi ovde koji igraju FIFU? I koji ce igrati FIFA 13 na PS3u?
Fifa standard bolja od PES-a, ali jbg, ovo pre izlazi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostIma li ljudi ovde koji igraju FIFU? I koji ce igrati FIFA 13 na PS3u?sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostNaravno da ima, znaci da ima na PCu ili na PS3?Ako je PS3, mogli bi da se sibamo online!
Mozemo..sigpic
Comment
-
Ja sam odustao od PESa definitivno... Nista valjano nisu izbacili na ovoj generaciji konzola tako da sam isprobao Fifu i svidela mi se. A i bitno mi je da mogu da igram online sto kod PES tesko da islo glatko.
A s obzirom da igram na PS3 i kupujem original, onda mi to znaci. Vi sto igrate na kompu, vama je svejedno... nabavicete obe.
Videcemo za koju godinu kako ce sve to izgledati ali od 2011 se igra Fifa, do daljnjeg.Last edited by Sir Giggsy; 06-09-12, 17:46.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa sam mislio da ce Pes 13 imati novi enginesigpic
Comment
-
I ja igram FIFU od 2004. Igram i PES, ali mi je FIFA mnogo bolja. Uglavnom igram sa drugarima, i u tim uslovima mi je FIFA milion puta realnija. E sad, kao sto rece Freshman, AI je cini mi se najveci problem u FIFI, pa se nadam da su na tome najvise radili za 13-icu. Mada licno vec duze vreme mi ni PES ni FIFA nisu interesantni protiv kompjutera.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa sam mislio da ce Pes 13 imati novi engine
Kazu da ce Fox engine, bas citao na stranim forumima, zajebati sve do sada. Tipa, 10x realnija grafika, vreme ce biti bitan faktor, kada pada kisa, tacno ce se videti natopljen teren i otezano trcanje igraca, dresovi ce biti natopljeni( ako je kisa) rezultovati brzi umor kod igraca, dinamicno menjanje vremena u toku sam tekme, sve u svemu, to je samo jedan mali delic, bice ludilo.
Mislim da ce biti veliki boom, do tada igrajte PES 13........ili FIFA-u...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment