Kako se podesava rezolucija za fifu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
-
Originally posted by Dacha View PostKako se podesava rezolucija za fifu?
Originally posted by Powerslave View PostZnam da proslu Fifu nisam mogao da igram jer nisam imao odgovarajuci dzojstik.Vjerovatno je ista situacija i sa ovom...a bas ne mogu da igram na tastaturi nakon godina i godina dzojstikaAko neko zna koji je najjeftiniji odgovarajuci joy,molim neka napise
Primetio sam da mnogi od vas imaju problema prilikom konfigurisanja dzojstika kako u prethodnim tako i u ovoj poslednjoj demo verziji. Ja sam problem resio jos od Fife 11, i kasnije samo kopirao jedan isti modifikovan fajl koji se nalazi u C:\Documents and Settings\Windows XP\My Documents\FIFA 13 pod nazivom buttonDataSetup . Ono sto trebate da uradite je da otvorite taj fajl i koliko me pamcenje dobro sluzi na kraju koda ubacite AddController "XXX" . Znaci ispod navodnika umesto ovog XXX unesite tacan naziv vaseg dzojstika (onako kako ga sistem vidi, i obratite paznju na velika i mala slova, moraju da se poklapaju jer u suprotnom nece raditi).Originally posted by Sir Giggsy View PostCek da naletis na Hart-a!
Comment
-
moze li mi neko dati linkove od pes 13....
sve sto je potrebno da bih igrao pes 13..
hvala.
Comment
-
Za one koji uglavnom igraju FIFA 13 offline ili npr Career Mode, savet kako da im igra bude zanimljivija.
Game Speed: Slow
Difficulties Tested: Professional / World Class
FIFA 13 – FSB Gameplay Sliders
*Apply to both User and CPU gameplay sliders*
Sprint Speed - 50
Acceleration - 47
Shot Error - 50
Pass Error - 50
Shot Speed - 45
Pass Speed - 52
Injury Frequency - 90
Injury Severity - 60
Goalkeeper Ability - 50
Positioning: Marking - 80
Positioning: Run Frequency - 80
Positioning: Line Height - 48
Positioning: Line Length - 40
Positioning: Line Width - 45
Positioning: Full Back - 53
Power Bar - 50
First Touch Control Error – 52
Comment
-
Poceo Career mode sa Tottenhamom na PS3
Bit ce tesko , nakon godina igranja PES-a , rezultati ce mi biti ocajni sigurno , igram na world class , ali nema veze , bitno je da je igrica fenomenalna
Starting 11 : Lloris ; Walker , Dede , Vertonghen , Baines ; Sandro , Fellaini , Bale , Lennon , Dembele ; Adebayor
Comment
-
Originally posted by Dale View PostPoceo Career mode sa Tottenhamom na PS3
Bit ce tesko , nakon godina igranja PES-a , rezultati ce mi biti ocajni sigurno , igram na world class , ali nema veze , bitno je da je igrica fenomenalna
Starting 11 : Lloris ; Walker , Dede , Vertonghen , Baines ; Sandro , Fellaini , Bale , Lennon , Dembele ; Adebayor
Comment
-
Jel vam se desava da kad igrate fifu career mode odjednom sve nestane sa ekrana sem onog dole menije u kom idu rezultati i to se ne pomera?
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNeki patch za PES, ne mogu vise da gledam North London?
http://pesedit.com/forums/showthread...ed%21-13-10-12
Dole imas cetiri fajla, otpakujes, instaliras u PES i to je to. PESEdit je najjaci patch.E sad ako 'oces mozes da skines i ovaj fix, on popravlja jos neke stvari u patch-u pa kako hoces. Jedina mana jeste sto ces se nacekati dok skines ove fajlove, moras da cekas sat vremena nakon sto pokrenes skidanje jednog fajla, ali jbg, na kraju se isplati cekati.
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment