Dortmund ako uzme Dzeksona za Lewandowskog, to ce biti prevara veka i brat bratu, bili bi top 4 favorita za LS sledece sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Vidi sto je Paji interesantno da spominje moje ime,bravo Pajo
Koliko ja vidim ove sezone Mandzukic zabija vise od Lewandowskog koji usput receno i nema neku konkurenciju tamo u Dortmundu dok je Hrvatu konkurencija izvjesni Gomez...
Oni mogu dobiti 15 miliona eura + te neke bonuse i to je sve,budala je svako ko plati vise,a Rummenige je rekao da Bayern nije zaniteresovan za Levandowskog i da nema namjeru da dovodi nikoga iz DortmundaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostVidi sto je Paji interesantno da spominje moje ime,bravo Pajo
Koliko ja vidim ove sezone Mandzukic zabija vise od Lewandowskog koji usput receno i nema neku konkurenciju tamo u Dortmundu dok je Hrvatu konkurencija izvjesni Gomez...
Oni mogu dobiti 15 miliona eura + te neke bonuse i to je sve,budala je svako ko plati vise,a Rummenige je rekao da Bayern nije zaniteresovan za Levandowskog i da nema namjeru da dovodi nikoga iz Dortmunda
A koliko je prosle sezone zabijao Mandzukuic?Ko je davao najvise golova u drugom delu sezone?Da nije iskocio na EP ne verujem bas da bi ga Bajern uzeo.Nije to isto porediti Mandzukicevu poslednju sezonu u Volfzburgu, kao i ovu sezonu Levandovskog u Dortmundu.
Nije prvi put da bilo koji predstavnik iz kluba demantuje te navode za jednog igraca da ce preci, da bi kasnije taj igrac presao.A previse se za ovaj deo sezone spominje Levandovski za Bajern.A i Dortmund nije lud da ako ga vec njima uvaljuje, da ga proda ispod 20 miliona.Transfermarket govori drugo, a zanajuci da ga mnogi navijaci Borusije posecuju svi bi bili u soku kada bi bio prodat za neku smesnu cifru znajuci kolika je njegova trzisna cena.A i Vacke je lud ako misli da ga proda direktnom konkurentu za bonuse.
I brat asprilja ceni da ce ga prodati za 20 miliona, negde u rangu 18-20 zavisi od toga ko ce sve biti zainteresovan i kako bude odigrao ostatak sezone.
I takodje ti je rekao da zapamtis ime Vilfred Boni.
Wadsone, sacekaj prvo da Barsa ne uzme Humelsa.A i ja sam postao veci optimista po pitanju tog transfera jer su u poslednje vreme dosli Martinez, Sahin i VDV za koje nisam ni sanjao da ce doci u BL.Last edited by Ricma; 26-02-13, 11:11.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostTo su cicije, ne bi dali za njega ni 15 miliona evra.A siguran sam da ce biti prodat na leto za vise od 20 miliona, samo je pitanje ko ce se sem Bajerna upustiti u tu trku.Agent njegov nesto kenja, ali nema brige neki navijac BVB-a ce ga osamariti i nece se oglasavati do kraja sezone.Rekoh bi da BVB samo ceka nekog ko ce se ozbiljno zainteresovati za Levandovskog, ako on predje tamo onda to znaci da ga niko od velikih klubova(van Nemacke) nije trazio.Za mene bi licno bila idealna razmena sa Sitijem Dzeko-Levandovski, pa makar doplatili par miliona evra.
Ferguson je sigurno nekog skautirao na (ako se ne varam) Siti-Dortmund. Koliko se pise za Bajern, isto se pise i za Junajted. Mada ja bih iskreno najvise voleo da je gledao Gundogana, ali ajdesigpic
Comment
-
Ako Hummels ode, to ce biti za ogromne pare. Ja licno ne verujem da ce ici, ali ako ode, Klopp ce naci dostojnu zamenu za pare koje dobije od njega. Dortmund sa Edinom ima fantastican trio napred i ubijali bi sve. Gotze-Dzekson-Reus, pa to je bruka koliko jak napad.
Sto se tice Lewandowskog, s obzirom da Pep hoce WC napadaca, najvise se Suarez spominje, ne verujem da ce hteti Robert-a, a i ne verujem da ce Dortmund da proda igraca Bayern-u, nema od toga nista. Od velikih klubova, mozda u Arsenal da dodje, ali bi verujem svi radije Jovetica uzeli.
Ne znam u koliko timova to Lewandowski moze da predje i da bude glavni napadac. United se spominje, ali nema to logike, nije on dovoljno dobar za njih.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Dobro Pajkane kad ti je intersantno samo ti,ne branim
To sve sto ti govoris je nebitno sada,tacno da ga ne bi uzeo Bayern da nije igrao dobro na Euru,ali koga briga tu je i samo to je bitno.Ja gledam sta obojica rade ove sezone u svojim klubovima i koliko donose svojim ekipama uzimajuci u obzir konkurenciju koji imaju u timu,odnosnu u slucaju Lewandowskog nemaju.Dortmund stvara milion sansi po tekmi,a on ne zabija nesto specijalno da ne govorim promasi sve sto stigne.Kagawa madjionicar je pred odlazak rekao da bi ekipa daleko bolje prolazila da je Robert manje sebican ili da igra neko drugi umjesto njega.S druge strane Mandzukic egzekutor po mjeri,istisnu iz ekipe Gomeza koji je Svabo i prosle sezone zabio milion golova.Nema tu slucajnosti jer zabija u bitnijim momentima nego se je ovaj prosle sezone.Bolji je Robert igrac od Maria,ali da li je bolji napadac,pa vala i nije
Znam ja za Bonya,a sto se tice cijene za Lewandowskog neka se on proda i za 50 miliona sto se mene tice,ali za mene budala je svako ko plati vise od tih 15-16,otvori oci Romane nemoj se glupirati,pravog napadaca dovediLast edited by AK47; 26-02-13, 11:19.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Vilfred Boni bi isto legao Totenhemu.
U Bajernu moze u Bundesu svaki prosecan napadac da trpa s obzirom na to koliko je tim igracki mocniji od svih u toj ligi i kako igraju. Taj Mandzukic ima jedan jedini gol u LS i to slucajno ga sad dade. U Dortmundu da je on spic ne bi prosli grupu u LS. Taj Levandovski je resio oba meca sa Ajaksom za vaznih 6 bodova, pogodio i protiv Reala jedino sto je promasio ono protiv Sitija na Etihadu te nisu dobili. Protiv Sahtjora takodje strelac. Da ne pominjemo ogroman work rate i konstantan napredak, ja sam mislio da je obicna kanta kad je dosao tamo i bio rezerva Bariosu. Redovno daje golove, promasaje smanjuje a i Dortmund vise varira ove sezone sa formom zbog LS. Imaju nekad drasticne padove u igri kao protiv Gladbaha neki dan gde ne stvore krstenu sansu. Nema dubine u timu i teze guraju LS i prvenstvo. Takodje, zbog toga sto nemaju krstenog backup spica sav pritisak je na Robiju kad su golovi u pitanju a on ih vec drugu vezanu sezonu samo trpa. Mandzukic se ne bi naigrao da Gomez nije imao tezu povredu. Ne bih poredio Mandzukica i Levandovskog nikako. Robi ima svojih mana ali daleko bolji napadac. Mandzukic je bio solidan protiv Arsenala od jacih utakmica i to je to. Prosek igrac, koji se nasao tamo jer Bajern nije mogao da uzme Dzeksona proslo leto. Ne smem ni da zamislim sta bi bilo da jesu. Ovako neko mozda i moze da ih dobije.sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZurim sad jbg kasnim,napisat cu nesto oko ovoga kad se vratim...
Samo cu reci kad sam ja rekao da svaki napadac moze biti Mario Gomez prosle sezone bio sam napadan koliko se ja sjecam
Nema lakseg posla na svetu od spica u Bajernu.sigpic
Comment
-
Sto najgore, čini mi se da nema navijaca Totenhema na forumu tako da dzaba podjebavas! Ili barem nisu aktivni... Ne samo za stadion, uopšteno. Ti znas koliko ce ko imati za trošenje... Sta ako Arsenal ne izbori LS?! Dosta para je tu u igri!
BTW, top 11 po izboru goal-a ovog vikenda:
Svarcer
Rafael, Rio, Vidic, Monreal
Jaja, Tiote, Santi
Lukaku, Berbatov, BejlLast edited by Sir Giggsy; 26-02-13, 13:26.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostSto najgore, čini mi se da nema navijaca Totenhema na forumu tako da dzaba podjebavas! Ili barem nisu aktivni... Ne samo za stadion, uopšteno. Ti znas koliko ce ko imati za trošenje... Sta ako Arsenal ne izbori LS?! Dosta para je tu u igri!
BTW, top 11 po izboru goal-a ovog vikenda:
Svarcer
Rafael, Rio, Vidic, Monreal
Jaja, Tiote, Santi
Lukaku,sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
sigpic
Comment
Comment