Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Konacno u PL jedna ovakva dominacija. Super Frank u 500. startu fenomenalan gol, Luiz iskidao, Torres sve bolji i bolji...
    Posebna pohvala za Rafu zbog selekcije tima...
    sigpic

Comment

• Kako je fudbal lijepa igra dok ne udje Ramires
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Pu, nisam video gol, prebaci mi mladji buraz kanal...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
          Poceli su da se sprdaju i opustaju na terenu,a ti znas kakav je Fernando kad sebi da oduska
          Znam kakav je...kao Nikola Kojo kad skace po decku od cerke u ,,Mi nismo andjeli 2'' pa kaze da tata sebi malo oduska

Ej Lampard moze da igra ovako jos 3 godine brat bratu. Kad on igra vezni red Celsija izgleda uredno kao Brajkulicina Serija A
          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
            Pu, nisam video gol, prebaci mi mladji buraz kanal...
            Imam i ja problema sa jednim takvim kuci + navija za Liverpool

#the return

Comment

• Sto ga izvadi? Sto?
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                Sto ga izvadi? Sto?
                E bas dok sam mu pisao pohvalnicu, on ga izvadi, a jbg, to je Rafa. Mada mora i Frank da odmori malo, tek se oporavio a igrao je i u Japanu i protiv Leedsa. Nije to tako lako u njegovim godinama, ali mogao je jos 10-ak minuta da ga ostavi...
                sigpic

Comment

Ako navija za LFC, sve mu je oprosteno, ovaj moj ni ne prati sport...

Kako je Rafa takticki izdominirao ovu tekmu, kao u stara vremena sa LFC u LS... Luiz na poziciji DM, 10x bolji i korisniji nego kada igra stopera...
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                    E bas dok sam mu pisao pohvalnicu, on ga izvadi, a jbg, to je Rafa. Mada mora i Frank da odmori malo, tek se oporavio a igrao je i u Japanu i protiv Leedsa. Nije to tako lako u njegovim godinama, ali mogao je jos 10-ak minuta da ga ostavi...
                    Ja sam brate mislio na Torresa. A Lampsa treba cuvati ko malo vode na dlanu. Pogledas na sta tim lici s njim i bez njega i sve ti je jasno.

EDIT: Zabi ga majstor Akisi za merak. A mogao je imati i asistenciju da je Oscar bolje opalio prije par minuta.

PETARDA! Hocemo jos!
                    Last edited by bracala; 23-12-12, 18:33.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Brat ti zna sta je tradicija i veliko ime.
                      Nista od Liverpula ni ove godine. Mada nedostaje samo ta titula u Premijer ligi. Stvarno steta da tim koji ima toliku tradiciju se najmanje ovajdio od "privatizacije".
                      Ali nekako bolje tako. Draza mi je jedna njihova titula, nego Celsijevih 10.

Comment

• Kako Rafa pogadja sa izmjenama

Piazon + Ramires i to je 5:0

#the return

Comment

Kako je fudbal lijepa igra dok ne udje Ramires
                          Kritikovani Ramires ga munu kroz noge

Comment

• Puce petarda, 'ocemo jos...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Taman dao 15 golova za ovih 15 minuta ja bih volio da nije usao,nagledale su se moje oci Ramiresa

#the return

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                                Ja sam brate mislio na Torresa. A Lampsa treba cuvati ko malo vode na dlanu. Pogledas na sta tim lici s njim i bez njega i sve ti je jasno.

EDIT: Zabi ga majstor Akisi za merak. A mogao je imati i asistenciju da je Oscar bolje opalio prije par minuta.

PETARDA! Hocemo jos!
                                Ja rek'o mislis na Franka...
                                Jbt, moram da nastavim da hvalim Rafu, konacno i Piazon da dobije priliku, i u prvom kontaktu pokaze znanje, Ramires dobar gol...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X