Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Newcastle dominira. Vratio ih je Demba + citav St. James Park. Odlicna utakmica.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• sta je bre ovo 1:2 pa bezi bre terajte se kad god odem da serem padaju golovi.. ne sme covek ni u wc da ode

Comment

• Gledamo utakmicu kakvu i zaslužujemo da gledamo kada su ovi timovi u pitanju. Neverovatno koliko mi City deluje izgubljeno posle primljenog gola. Moraju da se trgnu već jednom. Odmah se vidi koliko nedostaje Nasri iz prvog.
        Originally posted by Brajkula
        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Е, мој Ацика треба да те трпа овај ретардирани жабар, треба!

У Јуве бре

Comment

• I Kolarov pokupio povredu...
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Kreten najveći od trenera Manćini, uz Vermezovića. Kolarov i Lihtštajner i ćao !

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Znači znao sam, kad sam znao ! Jedino svemoćni Yaya ili brat Džeko mogu da reše utakmicu. Kakva je to igračina Yaya

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Видело се чим је кренуо да утрчава у простор да ће добити на крају лопту и дати гол....играчиште, колико га волим

Comment

• Opet majstor , najbolji

Gotovo je ovo , imali su svoje sanse , vise nemaju .
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Opet Yaya zakljucava utakmicu. Kako je mocan samo!

Comment

• Morao je Yaya da nam usere zanimljivu zavrsnicu

Comment

• utrpa ga svemoguci ture... nista od newcastlea, a koliko su obecavali na pocetku sezone... sada u zadnjih 6 tekmi 5 poraza ako se ne varam :/

Comment

• Ово је оф текма, одох ја на Хановер имам га на разним тикетима ГГ.
                            Закључак из утакмице је само један, Јаја Туре је докторирао фудбал!

Comment

• Dva igraca ga uhvatila i opet ne mogu da mu uzmu loptu...

Mocni Yaya Toure..
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Po meni je Yaya u ovom trenutku u TOP5 na svetu, ako ne i u TOP3.

Comment

Working...
                                X