Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jebo rezultat, samo kad se Dzerard pridigao.

Ajde Suso, udji i razmrdaj ovo.
    sigpic

Comment

• Dosta finih prodora od Oscara danas.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Morali su do sada da vode dva razlike,ne svidja mi se ovo uopste...
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kazna , nepisano fudbalsko pravilo jos jednom na delu , 1-1
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
            Dosta finih prodora od Oscara danas.
            Nije profesionalnom fudbaleru tesko da obilazi cunjeve.

Hahahahha 1:1, bravo Luise, bravo majstore, bravo najbolji centarfore na svetu. Da ti je dva saigraca samo.

Imamo sad bod, po ovo smo i dosli. Mogli bi da potrce za promenu i sacuvaju ga.
            sigpic

Comment

• Ocekivao sam ovako nesto. Dominiras i onda primis gol. Sada se mozda i izgubi.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Moze li samo neko da mi definise Dzonsonovu ulogu na terenu? Ladno covek na centralnom veznom trenutno.
                sigpic

Comment

• Kakva lopta Dzerarda
                  sigpic

Comment

• Ovaj bod mi je ko poraz.

Comment

• Ova dva boda ce da kostaju,kakva dva glupa remija ne mogu da vjerujem
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Liverpool za 3 sezone ako nastave da napreduju ocekujem ih u vrhu ponovo
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Mislio sam da ćemo na kraju doći i do pobjede kada je Suarez izašao sam pred Cecha i da će nam se vratiti oni glupo izgubljeni bodovi. Ja sam zadovoljan rezultatom i igrom zadnjih 20-ak minuta, do tada je bilo jako loše ali smo ulaskom Suse malo živnuli i zaprijetili golu Cecha. U zadnjih 5 mečeva 1 pobjeda i 4 remija, samo neka ne gube. Sada slijedi lakši meč sa Wiganom gdje bi trebala doći trica nadam se.
                          sigpic
                          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                          don't support us when we win."

Comment

• Gledao sam do 70og minuta... Izgleda da se opet potvrdilo pravilo da ko ne iskoristi svoje sanse biva kaznjen na kraju!

Ono sto sam gledao, Chelsea je trebao da vodi sa barem 3:0.

Comment

• Kakva kurton utakmica za ovakvu ligu. Celsi nista specijalno ne igra, neko tipa Everton bi danas dobio na SB 2 razlike. Samo sto su za protivnika imali ekipu koja je dosla po bod ili da izgubi sa sto manjom razlikom. Uspeli su to da iskoriste i blago dominiraju, stvore neke sanse ali generalno vrlo slab Celsi u poslednje vreme. Samo je Di Mateo imao previse srece otkad je dosao pa se evo to vraca i tako je Liverpul u mozda i najgoroj odigranoj utakmici u ligi ove sezone uzeo bod. To se takodje vraca jer Liverpul godinu i vise nadigrava protivnike ali gubi bodove. Velika sramota i za jedne i za druge. Za prve sto nisu dobili ekipu koja je igrala kako je igrala a za druge sto ne postuju dres velikana za kojeg igraju i sto dolaze da izgube. Solidna igra tek otkad smo izjednacili i moglo se cak i do pobede ali Enrike nije smeo da se priblizi golu pa je opalio iz prve. Bod puna kapa danas ali velika sramota kad je pristup u pitanju. Protiv Celsija na SB se oni setkaju, cast izuzecima.
                              sigpic

Comment

• Ocekivao sam dosta od Azara ali danas su Mata i Oskar bili glavni pokretaci Celzijevih akcija. Mozda gresim, ali takav je moj utisak.

Comment

Working...
                                X