Originally posted by Wilshere_10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Koliko mi je nedostajala ova tema... Svadjanje sa suparnickim fanovima, navijanje za omiljeni klub, komentarisanje meceva, radovanje, ali i zaljenje, usponi i padovi, to je to, to je ta liga, Premier liga, ubedljivo najzanimljivija i najjaca liga na svetu bez premca...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostImam ja, full je slika to volim. Ali jeste malo glupo sto je na SK3 ,ali ovo nije tema za to. Nego ljudi sta mislite danas za Njukasl-Totenhem. Igrao sam 1 na Njuku .sigpic
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostImam ja, full je slika to volim. Ali jeste malo glupo sto je na SK3 ,ali ovo nije tema za to. Nego ljudi sta mislite danas za Njukasl-Totenhem. Igrao sam 1 na Njuku .
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostImam ja, full je slika to volim. Ali jeste malo glupo sto je na SK3 ,ali ovo nije tema za to. Nego ljudi sta mislite danas za Njukasl-Totenhem. Igrao sam 1 na Njuku .sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Bice gutavo , nadam se dobrom mecu i bar 3 gola na istom. Njukasl mi je ubedljivo najdrazi tim u PL Bice dobra sezona , jos 10-ak minuta i pocinje
Predvidjanja za 1.kolo apsolutno nema , svako svakog moze otresti , 1.kolo je kolo , prvi ozbiljan mec , za neke trenere prvi mec na klupi u novom timu i trebace par kola da se to iskristalise. Nekako mi najvise vuce QPR da bi mogao dobiti SwanseaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment