Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
      KE7, idu Spursi u LS, garantujem zivotom...
      Originally posted by Freshman91 View Post
      Originally posted by KingEric7 View Post
      Ne kazem da nece, ali ima jos da se igra i Arsenal je samo na -4, nije to mnogo. Moze da se okrene u 11 kola dosta pa cak i da mi ispustimo 12.
      Pored zivota, dodajem i kucu i kola...
      Kakav danak neiskustvu.

Pozdrav za Freška. Nadam se da se ne ljuti. ;)

Comment

• Freskaro dje su ta kola i kuca, zivot cemo ti ostaviti da nas i dalje uveseljavas ovdje na forumu
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ovo ce biti lekcija Totenhemu da sledece sezone se ne trose na utakmice LE, jer im je to takmicenje donelo vise stete nego koristi.Nece biti smak sveta za njih ako ispadnu u grupnoj fazi, ali pre svega trebaju malo da porade na sirini tima i jakoj klupi, jer je bilo ocigledno da ne mogu da izdrze ritam cetvrtak/nedelja.

Comment

• Sledeca sezona moze doneti dosta toga drugacijeg u PL.

Celzi ce biti prvi favorit za PL, a ostatak top4 ce biti skroz otvoren sa Junajtedom i Sitijem sa novim menadzerima.
            sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
              Freskaro dje su ta kola i kuca, zivot cemo ti ostaviti da nas i dalje uveseljavas ovdje na forumu
              Evo dosli neki ljudi u crnom da mi konfiskuju kola i kucu, sta ce mi zivot, bez kuce nemam net i onda nema uveseljavanja...

Ne ozb, nije da nisam ispao "neiskusan", ali za dlaku je moglo sve u drugom smeru da bude... Da ne pominjem stravicnu formu Arsenala u poslednja 2 kola, to niko nije ocekivao sem tebe ludi Ajnstajne...

Kako ne moze KE7, msm da ce najvece iznenadjenje doneti LFC, bar se ja potajno nadam, BR je strasan posao uradio iako se on mozda ne vidi kroz poziciju na tabeli...
              Last edited by Freshman; 19-05-13, 19:48.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Ljudi,ispravite me ako gresim,ali zar Celsi nije vec obezbedio LS osvajanjem iste?

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                  Ljudi,ispravite me ako gresim,ali zar Celsi nije vec obezbedio LS osvajanjem iste?
                  Pa kad je osvojio?
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ljudi,ispravite me ako gresim,ali zar Celsi nije vec obezbedio LS osvajanjem iste?
                    Prosle godine...
                    sigpic

Comment

• Strasno!

Carra pogodio stativu sa 30 metara ala Stevie i odigrao jos jednu partiju bez greske.

Goodbye Jamie
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• mozda je mislio na pravilo koje se primenjuje od sledece sezone, da ko osvoji LE ide u LS
                        sloboda ili ništa

Comment

• Pa prosle godine su osvojili u maju,a nova sezona je pocela u avgustu,ja mislim da su oni samim trijumfom obezbedili LS

Comment

Pa prosle godine su osvojili u maju,a nova sezona je pocela u avgustu,ja mislim da su oni samim trijumfom obezbedili LS
                            Pa obezbedili za ovu sezonu LS, ne za narednih pet godina.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                              mozda je mislio na pravilo koje se primenjuje od sledece sezone, da ko osvoji LE ide u LS
                              To pravilo ce biti uvedeno za 2-3 godine

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                                Pa obeznedili za ovu sezonu LS, ne za narednih pet godina.
                                Na na ovu sam i mislioTo mi malopre palo na pamet,pa sam zato pitao

Comment

Working...
                                X