Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu e moj idiote... Ode ipak Hull!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr.M View PostKenny je dobar golman , steta sto nema angazman u PL. Prosle godine je branio sasvim solidno u QPR-u.
Ali ovo , bravo golmane glupane
Comment
-
Joj tuljana, kako je ovo uspeo primiti da mi je znati.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Leeds uzima ipak , sto se PO-a tice generalno volim kad mali klubovi iznenade , tako da bih volio da Brighton udje a opet Leicester dugo nije igrao , volio bih i njih da vidim , u svakom slucaju samo da CP ne udje a ni Watford mi nesto nije drag.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by manda View PostSto je Totenhem za pola sata odgodjen?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment