Ma dobija Liverpul lagano Everton.. ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr.M View PostLiverpool ne moze da dobije ekipe poput Ridinga,Sautemptona i Vest Hema u zadnje vreme a da otkaci bod Evertonu ? Doduse kad je derbi sva forma i ostalo pada u vodu ali opet mislim da ce to Everton rutinski resiti , nekih 0-2.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostLiverpool ne moze da dobije ekipe poput Ridinga,Sautemptona i Vest Hema u zadnje vreme a da otkaci bod Evertonu ? Doduse kad je derbi sva forma i ostalo pada u vodu ali opet mislim da ce to Everton rutinski resiti , nekih 0-2.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kako Mr.M logicki poveze sve i donese fenomenalan zakljucak
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/...ilbao-defender
Ako je ovo istina odradi Fulham odlican posao.
Webb zbog "odlicnog" sudjenja u derbiju iducu utakmicu ce najverovatnije suditi u trecoj ligi ili ti League One.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Realno je Everton u puno boljoj formi od Liverpula , bolje igra , imaju veci motiv da dobiju. Ne vidim po cemu je Liverpul favorit sem po istoriji rezultata. Vreme da se i to promeni.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostRealno je Everton u puno boljoj formi od Liverpula , bolje igra , imaju veci motiv da dobiju. Ne vidim po cemu je Liverpul favorit sem po istoriji rezultata. Vreme da se i to promeni.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Mnogo smo losi za sad , ne stvaramo nikakve sanse a WHM evo postize i gol . Mnogo bolje igraju za sad i stvaraju vise sansi a jednu iskoristise i bice veoma tesko da preokrenemo mec u nasu korist .Last edited by Lord Aleksoni; 17-04-13, 21:08.
Comment
-
Jebo ja sebe gledam ova Mancestera u isto vrijeme
Kakavu sansu je Di Santo imao, nije smio masiti, a City rezervirsan, bezvoljan.
Utakmica izmedju WH i Mancestera luda, letargija i smjenjuju se napadi, ocekujem pobjedu Junajteda, jer su poslije izjednacanje opasni i traze gol.
Drago mi radi gola Valensije trebao mu je.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment