Originally posted by KingEric7
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nisam mislio bukvalno da ih poredim, da mi govorite ko je bolji igrac...
Stavljeni su u kontekstu pitanja, za koga navijate sutra? Ko ce izaci kao pobednik iz tih duela... Ne bukvalno poredjenje ljudi
edit. Sto se mene tice, mislim da Arsenal dobija, samo zato sto Totenhem uvek uhvati gubitnicki mentalitet "malog" kluba protiv Topdzija. Prosle sezone su imali +10 i umesto da ih otresu dobili su 5 komada.
Za koga navijam... Bilo bi zanimljivo videti sta ce Totenhem uraditi ako udje u LS. Oni se jacaju a ako Arsenal ne udje i oni moraju strasno da se pojacaju. To moze samo vratiti ligu tamo gde je bila polovinom 2000-ih.
Neutralno cu posmatrati, svejedno mi je ko dobije, ali eto, mozda minimalne simpatije uz Totenhem. Ali ocekujem da Arsenal dobije.Last edited by ExEric; 02-03-13, 23:56.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostNe mora da znaci, secam se kako je Gundogan na Etihadu "samleo" Jaju, i kako je ovaj ganjao senke celu tekmu.
Uopste ne da znaci da ako je igrac fizicki dominantan da ce odmah da dominira.
U strasnoj je formi Dzek.
Drag mi je i Jack pravo igrac,ali ja protiv svog brata ne mogu
Santi mi je inace drazi igrac od Balea,ali zbog situacija kakva jeste sa Chelseaom sutra sam uz TottenhamZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Bale!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jel moguce da je Bale dao go ?
Ma ne namjerava covjek stati ..
Ne mogu da gledam , jebem ti streamove :@
Comment
-
Joj haosa od odbrane.
Koliko je traktor limitiran u napadu, ono jos video nisam. Bruka koliko prostora je Arsenal imao, ali ne znaju da iskoriste.
Daj Podolskog, zajebi Remziku vise..
Dale brate, evo ti ovaj pokusaj, dobra je slika.
http://www.firstrow1.eu/watch/172570...s-arsenal.htmlsigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Au...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment