Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dosta je bilo asistencija , vreme za golove, Dr.Eden Hazard!
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Tako je sine pokazi klasu Bravo i za Nanda! Come on
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Takooooooooooooooo je legendo,Eden Hazard ...
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kompletan igrac, ceo skillset ima...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Sto li me uopste ne cudi cinjenica da Meireles prica sa Evom citava 2-3 minuta? Hahahha evo odmah mu je lakse. Pa daj bre providni ste, nije vam dovoljno sto je svaki trening uz vas nego i na sred tekme morate malo sa njom ccc sta ti je zensko.
            sigpic

Comment

• Vec treci penal za Celzi u tri meca,jednostavno protivnicke odbrane nemaju rjesenje za igru Hazarda i drustva,Celzi igra fino za oko uzivanje je gledati njihove meceve.
              Definitivno zvjezda prelaznog roka je Hazard,znaci svaka funta koja u njega je ulozena ce se visestruko vratiti.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Vidi ga Tores sto simulira...Zuta karta... Slabo igra Njuka, bas...
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Kako promesa brat Hatem, sunce ti..Mnogo mocan igrac.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                    Vidi ga Tores sto simulira...Zuta karta... Slabo igra Njuka, bas...
                    Meni se cini da ga je Kolocini zakacio po levoj nozi. Cak sam i ubedjen.
                    sigpic

Comment

• Condo brate nije ga dohvatio
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                        Meni se cini da ga je Kolocini zakacio po levoj nozi. Cak sam i ubedjen.
                        Ma kakvi bre, si lud...

Ocekivao sam malo vise od Njuke u prvom, nadam se da ce biti ovo mnogo bolje da gledamo spektakl kakav ova tekma i zasluzuje. Hazard ce kako stvari stoje i u trecoj biti najbolji igrac. Ali priznajte, sranje ce biti ako ne zabelezi barem jednu asistenciju.
                        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Condo brate nije ga dohvatio
                          Mora da ga je zakacio, drugacije ne prihvatam kad je Fernando u pitanju iskljuciv sam. Ako nadjes neki snimak na netu kasnije okaci mi na zid da analiziram da li ga je zakacio ili nije Bice da je ovo prvo.

I da, hteo sam da napisem ovo... Ludi pomocnik Bob David Luiz mi je vrh stoper ali me izludjuje kad uradi ono zalamanje u sesnestercu a covek ispred njega plus guzva. Majka mu stara izbij je na tribine i miran si.
                          sigpic

Comment

• El Ninjo za dominaciju Celzija Lagano do titule ove godine
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• JAO JAO JAO JAO JAO !

Kakvi majstori , auuuu
                              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Sta sam ja rekao malopre dole...

Hazard asistencija petom, kakav AS... Tores kakav gol, a i kako da ne puni mreze pored ovakvog majstora...
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X