Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Ovo može da ti prođe jedino ako si kao Vladan (baksuznim i kontra prognozama priziva pobede i polazi mu za rukom), u suprotnom svađaćemo se.
    Olja nema sta da se svadjamo. Ja necu navijati protiv Junajteda, samo sam potpuno miran kada je taj dvomec u pitanju. Ocekujem poraz, ako dodje, ocekivano, ako ne dodje, super ali ne mozemo osvojiti te jedno cimanje vise.

Dobro, donece nam malo vise para za Glejzere
    sigpic

Comment

• Ali zato možemo da pobedimo Real.
      I nisam mislila bukvalno da se svađamo, jao....
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nisam ni ja mislio bukvalno ;)
        sigpic

Comment

• pravda za Vladane!

bilo bi super kada bi osvojili ls ali to jednostavno nije ostvarljivo tesko i Real da cemo da prodjemo.
          meni ove sezone dosta i liga
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
            pravda za Vladane!

bilo bi super kada bi osvojili ls ali to jednostavno nije ostvarljivo tesko i Real da cemo da prodjemo.
            meni ove sezone dosta i liga
            I FA kup!

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
              I FA kup!
              Moze, moze
              Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Billy Davies je novi - stari menadžer Nottingham Foresta nakon što su se klub i McLeish razišli poslije tek nešto više od mjesec dana saradnje. Davies je od 2008. do 2011. vodio Šumare i za to vrijeme ih je dvaput doveo do play-offa Championshipa.

Konačno jedan bolji potez Kuvajčana.

Comment

• http://www.mondo.rs/s277963/Sport/Ma...d_otkazom.html

Ma pobedice Lids,verovatno ce mu Celsi presuditi

Comment

• Eathen #JFT96 ‏@hunter_troll
                    BREAKING: Live pictures from The Vatican, as Peter Odemwingie turns up for a medical ahead of his new role as #Pope.

sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=685843

Sad vec pocinje da mi ide na onu stvar. Preuzmi odgovornost jednom u zivotu skote glupi. U momentu kad tvoja ekipa gubi ti uvodis dva beka a znao si ranije da imas u igri i 4 napadaca od kojih se ne zna ko ima veci ego. Unistavas ovu ekipu vec par godina, LS si doktorirao a pravo je cudo kako si uspeo da osvojis premier ligu, mislim da to nikad necu prezaliti. Samo zahvaljujuci izvanrednim pojedinacnim partijama Harta, Turea, Silve, Aguera...al ne mogu te oni nositi 2 sezone zaredom na sopstveni kvalitet ;)

Jedva cu docekati leto da te sutnu
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nije on kriv sto Jaja Ture nije ni blijeda sijenka nekadasnjeg igraca, uzeli bi 20 bodova manje i prosle godine da je ovako igrao. Potpuno je u pravu.
                        sigpic

Comment

• Sve je on dopustio od toga da Dzeku zaboli ona stvar u pojedim utakmica, ne zeli da potrci. Sto bi kad zna da iako zabije to mu nije garant da ce sljedecu igrati. Ovo vazi i za sve ostale, a kako se covjek ponasa kad ima posao u kojem njegov rad ne utice na platu ili broj utakmica. Nego ovom vrlom strucnjaku je sinula ideja da protiv Sunderlanda igra sa tri zadnja vezna

Mnogo puta sam se zapitao kako navijaci Citya oni koji idu na tekme ne vide katastrofalnu igru igraca svjetske klase i dodjes do toga da on u krugu navijaca Citya nema opoziciju jer im je donijeo titulu i dva kupa. Tako moje misljenje da on ostaje i bez obzira na rezulate u sljedecim kolima.

Comment

• Mali klub, do njega nisu trofeja vidjeli maltene, donio im titulu posle 45 godina, nije ovo Real dje masu bijelim zastavicama kad se udje u seriju losih rezultata. Ogroman kredit je dobio, jes' da ih mrzim najvise od svih fudbalskih klubova ali se vlasniku mora skinuti kapa za povjerenje treneru, mogao bi Roman bar nesto da nauci od Arapa.
                            sigpic

Comment

• A da li su ti navijaci i ti vlasnici svesni da bi koala na njegovom mestu imala te trofeje ako ne i koji vise?
                              Ne kapiram kakav kredit? Jao kupio sam sve sto sam zeleo na svetu i dobio 72 prilike i uzeo sam jednu ligu.
                              Bzvze i ja pokrecem temu, svima je ovde na forumu jasno sve u vezi sa MC
                              Di Mateo je covek koji ima razlog da dobije kredit a ne ova veverica
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• On u svakom klubu u kojem je bio ima trofeje, u svakom. E sad ce neko reci nikad gora italijanska liga uzdrmana skandalima, lako mu je sa ovakvim budzetom i igracima u Sitiju, on ima rezultate iza sebe i to je cinjenica.
                                Ne znaju, prosle godine se islo do 89 bodova, mi nikad nismo posle 26 kola imali ovoliko bodova samo je Celsi u dva navrata imao vise u istoriji PL, Celsi se strahovito pojacao, Totenhem isto, jaka liga, vlasnici ocigledno ne ocekuju setnju. Ja bih ga sutnuo za LS, to mu ne bi trpio dva puta.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X