Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A mora Staridz da bude atraktivan trebao je ovo primiriti,imao je vala vremena.
    sigpic

Comment

• Jel su ovi pijani, ludi ili drogirani?
      "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Eto vam De Geu,ebo vas on al sve krece od silnog Kerika sunce mu jebem
        edit.Runi,1-1 puni sad ovu boraniju.
        Last edited by Dexteroza; 30-01-13, 21:08.
        sigpic

Comment

• Jel ovo Mancini ili Tony Adams?

Dakle, ti si portir!

Comment

• Stativa Kagave,kao mu se ne da
            sigpic

Comment

• Originally posted by Dexteroza View Post
              Stativa Kagave,kao mu se ne da
              Citam da je asistirao Runiju...

Comment

• Jeste,lijepa akcija,klasika,Runi je samo u dalji ugao spustio,sad stativu pogodi Kags al malo mu je nezgodan ugao bio.
                sigpic

Comment

• @Sir Giggsy
                  posto znam da ne gledas,steta,dobra je tekma RVP slobodnjak,Evra glavom za Runjca,ovaj je pristavio samo bice ovo show,prije toga Kagava zamalo,mm mu falio da skrene loptu u gol
                  sigpic

Comment

• Taman De Gea ih malo motivise, dva laka golica za preokret, natrpacemo ove , lagano.
                    RUNI HET TRICK U NAJAVI
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• De gea ce laganica na klupu,jedno 5 tekmi inace ce nas kostati titule vrijeme je da Lindegard odradi svoje.
                      edit.sad smo krenuli malo da kenjamo,prvo Evra sad RVP,trebalo je ovo lagano iza Boruca spustiti
                      Last edited by Dexteroza; 30-01-13, 21:32.
                      sigpic

Comment

• "Resenja Aarona Ramsey-ja umeju da budu tragikomicna", Darko Plavsic, 30.1.2013. nove ere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Dexteroza View Post
                          @Sir Giggsy
                          posto znam da ne gledas,steta,dobra je tekma RVP slobodnjak,Evra glavom za Runjca,ovaj je pristavio samo bice ovo show,prije toga Kagava zamalo,mm mu falio da skrene loptu u gol
                          Sta cu kada radim... necu cini mi se gledati ni za vikend jer igraju od 18:30 a ja radim od 19h...

Video sam da ima snimak sutra u 11:15, tako da cu nadoknaditi sigurno! Samo da nastave u ovom ritmu! Jos jedan Runi, a mogao bi i Robin koji!
                          Mada bih ja voleo da Velbek zavuce jedan, jer se dosta trudi u poslednje vreme.

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                            "Resenja Aarona Ramsey-ja umeju da budu tragikomicna", Darko Plavsic, 30.1.2013. nove ere
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Vidim da Bejns nastavlja da dominira! Tesko ce ga Everton zadrzati na kraju sezone, osim ako obezbede LS.

Comment

• Ali kakve 3 pocetnicke graske kod gola Arsenala,eeej bre pa to nebi ni amater uradio.Prvo Sanja dobija cistu loptu pa mu se odsecaju noge do kolena i pada na zemlju,onda Vermalen dobija CISTU loptu da je ocisti i prolazi mu kroz noge,i onda ni tad ne primimo gol i mocni Remzi odigrava petom pravo na sut Suarezu.Ovo je smesno stvarno,ne znam kako vise da nazovem Arsenalovu odbranu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X