Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steta za malog,steta
    sigpic

Comment

• Izveo mlak penal Piason , al imlad je jos , naucice

edit : Evo Ramires zabija za osmicu
      Last edited by Lord Aleksoni; 23-12-12, 18:49.

Comment

• Ipak 8:0...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• R.I.P. Aston Villa

Comment

• Kakva je ovo zajebancija da izvinite
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• E moglo je danas i 10 bude,moralo je
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by BockoBG View Post
                Verovatno si generacija reklama svakog minuta, jutjuba, fudbala gde nijedan klub nema 10... Razumem zasto navijas za Celsi <4
                Dobar Celsi danas. Ove godine imaju zanimljivu ekipu. Kao godine kad igrase Lampard, JC, Roben. Nedostaje jos jedan napadac.
                Nista ti ne razumijes prijatelju, samo znam da ti Chelsea smeta i drago mi je da je tako. Uzivaj u Unitedu, Liverpoolu ili kome vec.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Kakva partija, seksanje tesko...
                  Onaj penal je Guzan odbranio u majstorskom stilu, nije bilo ono lose izvedeno od strane Piazona.
                  sigpic

Comment

• 8 golova 7 razlicitih strijelaca ;)

uz jos 3-4 100% promasene sanse koje su se morale pogoditi

Bogme smo dobro naguzili ovog Guzana
                    NK Čelik Zenica !

Chelsea FC <3!

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                      Nista ti ne razumijes prijatelju, samo znam da ti Chelsea smeta i drago mi je da je tako. Uzivaj u Unitedu, Liverpoolu ili kome vec.
                      Navijam za Partizan, jer je klub iz Beograda.
                      Cesto boravim u Torinu, pa mi je i Juve drag.
                      U Engleskoj postujem Liverpul zbog tradicije.
                      Nadam se da se nisi uvredio. razumem kad mladji navijaju za klubove "sadasnjice".

Comment

• Originally posted by BockoBG View Post
                        Brat ti zna sta je tradicija i veliko ime.
                        Nista od Liverpula ni ove godine. Mada nedostaje samo ta titula u Premijer ligi. Stvarno steta da tim koji ima toliku tradiciju se najmanje ovajdio od "privatizacije".
                        Ali nekako bolje tako. Draza mi je jedna njihova titula, nego Celsijevih 10.
                        Требаће још бар 20 година, плус да се стање на финансијском пољу остане исто или слично, да Челзи стигне до тог броја, а у најбољем случају 50 да се изједначе са Ливерпулом, ту је разлика и видим да је примећујеш.
                        Немам ништа против Челзија, ако само нека цепају, нек освоје све што се у Енглеској може освојити (у Европи ипак не, то нека Јувентусу (или Црвеној Звезди још боље ако већ бирам )) али исто су и мени дражи ти клубови са традицијом од ових новопечених.
                        Лепо је у том погледу пре неки дан Харт дао изјаво "Једног дана ће и Ситијев дрес бити тежак као Јунајтедов", и слажем се, једног дана ако стање остане непромењено хоће, јер их успеси са овом финансијском силом неће обићи сигурно, тако исто и Челзи.
                        Мада опет што се традиције тиче ни Сити и Челзи ја не бих поредио, ту ми је нпр. испред Челзи, Сити ми је увек био "слабији клуб из Манчестера".

Сад што се меча тиче браво Рафа за гурање Пиазона у игру, треба то чешће да ради, тј. чим му резултат дозвољава јер ће у супротном Челзи изгубити огроман таленат који поседује у свом омладинском погону. Требају тим играчима минути, треба им искуство као ово данас када је добио прилику да шутира и пенал и треба те младе играче да подржи и он и клуб и ови искуснији играчи. Још једном браво, као и браво Челзи за осам комада Вили, јер тешко је осам голова дати Бредфорду а камоли једној Астон Вили.
                        Last edited by Brajkula; 23-12-12, 19:25.

Comment

• Da zanemarim ovo ponizavanje od 8 nosam Hteo sam da kazem Akanu i Fresari da podhitno pocnu da mlate tu mladju bracu. Samar jedan onako blag za pocetak pa da vidimo da li ce jos jednom da se late daljinskog. Ne sme ni da pomisle. Pa majku mu valjda stariji treba da se postuje
                          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                            Da zanemarim ovo ponizavanje od 8 nosam Hteo sam da kazem Akanu i Fresari da podhitno pocnu da mlate tu mladju bracu. Samar jedan onako blag za pocetak pa da vidimo da li ce jos jednom da se late daljinskog. Ne sme ni da pomisle. Pa majku mu valjda stariji treba da se postuje
                            Probao sam jednom, i nije izaslo dobro, obojica svuda modrice po telu, gadan fight, a mali jos nabijen, trenirao vaterpolo, ide u teretanu, ne bi da se zakacim s njim opet... Imam ja druge metode...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                              Da zanemarim ovo ponizavanje od 8 nosam Hteo sam da kazem Akanu i Fresari da podhitno pocnu da mlate tu mladju bracu. Samar jedan onako blag za pocetak pa da vidimo da li ce jos jednom da se late daljinskog. Ne sme ni da pomisle. Pa majku mu valjda stariji treba da se postuje
                              Bilo je par bekenda i forhenda preko face u ranoj mladosti,ali sada je decko malo nadosao

Mora da se zna ko kosi,a ko vodu nosi
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Nista od vas zivota mi. Doslo novo vreme, moraju stariji burazeri da zentaju od mladjih

Udari ga glavom kao Tores <3
                                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Working...
                                X