Steta za malog,steta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Izveo mlak penal Piason , al imlad je jos , naucice
edit : Evo Ramires zabija za osmicuLast edited by Lord Aleksoni; 23-12-12, 18:49.
Comment
-
Originally posted by BockoBG View PostVerovatno si generacija reklama svakog minuta, jutjuba, fudbala gde nijedan klub nema 10... Razumem zasto navijas za Celsi <4
Dobar Celsi danas. Ove godine imaju zanimljivu ekipu. Kao godine kad igrase Lampard, JC, Roben. Nedostaje jos jedan napadac.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostNista ti ne razumijes prijatelju, samo znam da ti Chelsea smeta i drago mi je da je tako. Uzivaj u Unitedu, Liverpoolu ili kome vec.
Cesto boravim u Torinu, pa mi je i Juve drag.
U Engleskoj postujem Liverpul zbog tradicije.
Nadam se da se nisi uvredio. razumem kad mladji navijaju za klubove "sadasnjice".
Comment
-
Originally posted by BockoBG View PostBrat ti zna sta je tradicija i veliko ime.
Nista od Liverpula ni ove godine. Mada nedostaje samo ta titula u Premijer ligi. Stvarno steta da tim koji ima toliku tradiciju se najmanje ovajdio od "privatizacije".
Ali nekako bolje tako. Draza mi je jedna njihova titula, nego Celsijevih 10.
Немам ништа против Челзија, ако само нека цепају, нек освоје све што се у Енглеској може освојити (у Европи ипак не, то нека Јувентусу (или Црвеној Звезди још боље ако већ бирам )) али исто су и мени дражи ти клубови са традицијом од ових новопечених.
Лепо је у том погледу пре неки дан Харт дао изјаво "Једног дана ће и Ситијев дрес бити тежак као Јунајтедов", и слажем се, једног дана ако стање остане непромењено хоће, јер их успеси са овом финансијском силом неће обићи сигурно, тако исто и Челзи.
Мада опет што се традиције тиче ни Сити и Челзи ја не бих поредио, ту ми је нпр. испред Челзи, Сити ми је увек био "слабији клуб из Манчестера".
Сад што се меча тиче браво Рафа за гурање Пиазона у игру, треба то чешће да ради, тј. чим му резултат дозвољава јер ће у супротном Челзи изгубити огроман таленат који поседује у свом омладинском погону. Требају тим играчима минути, треба им искуство као ово данас када је добио прилику да шутира и пенал и треба те младе играче да подржи и он и клуб и ови искуснији играчи. Још једном браво, као и браво Челзи за осам комада Вили, јер тешко је осам голова дати Бредфорду а камоли једној Астон Вили.Last edited by Brajkula; 23-12-12, 19:25.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDa zanemarim ovo ponizavanje od 8 nosam Hteo sam da kazem Akanu i Fresari da podhitno pocnu da mlate tu mladju bracu. Samar jedan onako blag za pocetak pa da vidimo da li ce jos jednom da se late daljinskog. Ne sme ni da pomisle. Pa majku mu valjda stariji treba da se postujesigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDa zanemarim ovo ponizavanje od 8 nosam Hteo sam da kazem Akanu i Fresari da podhitno pocnu da mlate tu mladju bracu. Samar jedan onako blag za pocetak pa da vidimo da li ce jos jednom da se late daljinskog. Ne sme ni da pomisle. Pa majku mu valjda stariji treba da se postuje
Mora da se zna ko kosi,a ko vodu nosiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment