Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Guzan je izvrstan, konacno je izasao iz senke, Kada smo osvojili KUP MIRA 2009. odbranio je grdne penale, zeleo sam da ga vidim u prvom timu ali pored Fridela je to bilo nemoguce, onda Given... hvala bogu pa je kiksirao protiv Everona Sej,pa se pruzila sansa Bredu Guzanu, konacno brani na vrhuncu !Originally posted by Freshman91 View PostGuzan danas sjajan, sve brani, sve vidi, sad je i ovde odbranio moguci autogol, sjajni refleksi...
Taman pomislis da ce se prikljuciti vrhu, kad se desi ova tekma, jos mi dali nadu nakon pobede nad WH-om, ali ne vredi, ovaj tim jednostavno nije kvalitet za top4, nema ni kvaliteta ni kontinuiteta. Jos da dodje Ince, ala cemo se usreciti...
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostПа до скоро је слабије и играо, али ок, логично је то што си закључио.
Било како било одличан играч, за бољи клуб од КПР-а.
Ево га опет, лудачки гол, мајстор! Тарабт-Фулам 2:0...ау каква голчина, мајстор
Norwich opet vodi. Idu momci po 10 u nizu!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSahin je odigrao mozda 2 dobre utakmice,ali je nakon toga bio los.Ja i dalje mislim da je razlog tome sto ga je trener stavljao da igra ispred Allena i Gerrarda,a to nije njegova pozicija.On treba da igra iza Gerrarda,a pored Lucasa.Allen je bas preplacen igrac,ne zbog para nego zbog onoga sto pokazuje kako rece Brendan njihov XaviLast edited by Merlin; 15-12-12, 17:30.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
znaci psujem !
ovaj Allen je los igrac stvarno ali ga BR forsira jer ga je doveo za 18m sto je po meni previse pa ne sme da se pokaze da je losa investicija, dalje odbrana nam je u kurcu skrtelu je rodjendan kapiram i da je opalio koju kurvu i da je umoran, ali vidis br nije pazio na to. selvi samo usporavao igru nije kurcem mrdnuo. Lucas standard jbg radio je svoj posao, ali ne moze da igra sa Allenom koji po meni mora na klupu
vezemo 2 pobede i nadao sam se necemu, ali nemamo kvalitet ni za prvih 6, gledajuci tottenham,everton,arsenal....
realno, ne mozemo mi ni u ligu evrope sledece godine...
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostSahin jeste odigrao 2-3 dobre utakmice, ali ne u Premiershipu nego jedna je bila u okviru kupa, druga u okviru Evropa lige. Allen je u početku pružao dobre partije, ali sada kako prvenstvo odmiče sve je gori. Na kraju će ispasti veliki promašaj. Ne znam šta je smiješnije to za Xavia ili ova friška izjava kako Liverpool juriša po 2. mjesto.
Ma ovakvih kao on ja ti nadjem u Primeri kad hoces,ne znam sta on u njemu tako posebno vidi,sablon igrac,ziheraski razmislja
Mora Nuriju sansu da da da igra zadnjeg veznog,da iskreira majstor nesto,nista mu ne da ovajZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by manda View PostSmjesi se prva pobjeda QPR, evo Trabat stavi i drugi
@AK
E jeste u pravu si, totalno sam smetnuo sa uma tu utakmicu. Tada su sva trojica odigrali sjajnu utakmicu (Gerrard, Allen i on) i eto petarda je pukla. Slažem se i nadam da će dobiti priliku već protiv Fulhama jer kako već rekoh gori od Allena ne može biti.Last edited by Merlin; 15-12-12, 17:33.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostIgrao je dobro meni se cini protiv Norwicha,mislim da jeste,a vrlo je moguce da se stari Akan zajebao
Ma ovakvih kao on ja ti nadjem u Primeri kad hoces,ne znam sta on u njemu tako posebno vidi,sablon igrac,ziheraski razmislja
Mora Nuriju sansu da da da igra zadnjeg veznog,da iskreira majstor nesto,nista mu ne da ovaj
Cela ekipa danas nekako bez konkretnog poteza, nema zavrsnice niti nekog individualnog poteza Suareza, jedan jako los mec LFC.
Sa druge strane Lambert fura svoj fazon, momci su se sjajno branili, iskoristili svoje sanse, Benteke fantastican, jos jedan iz sjajne generacije Belgijanaca koji imaju talenata za izvoz. Zasluzena pobeda iako nije zavrsena tekma, ali za mene jeste.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPa rekao sam ja da je bio los,ali ne toliko da ga zakucas za klupu i da ne probas s njim nesto.Evo miljenika forsira,a ja ne vidim zasto
Evo ga Stivi, ali zaista kasno junaci...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment