Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    Posle 3 boda protiv Junajteda, kradu nam jos 2 protiv Evertona. Jebem ti i FA i Fergusona i Mojesa i njihov jebeni 4-4-2 fudbal i asocijaciju. Mrs stoko! Sa 15 bodova to je deoba 5. mesta sa Arsenalom.

Kako bi Boas sa trojkom Azar-Mata-Oskar rastavio Junajted danas ne smem ni da zamislim. Nek nastavi samo ovako u Totenhemu. Kontranapad trener nista ne moze. Junajted nista specijalno ne igra, 2 gola u njihovom stilu.

Huan Manuell! Idemo!
    Potpuno se slazem,vjeruj mi da mi je to barem 10 puta palo na pamet kako je pocela sezone,ali tako je kako je ovaj go za sada vadi Chelsea,mada mora ovo dosta bolje
    Last edited by AK47; 28-10-12, 18:05.
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ramireeeeeessss!!! <3
      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

#the return

Comment

• IDEMOOOOOOOO!
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Uvijek na pravom mjestu , majstor
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kakvo sabijanje Celzija, zasluzuju pobjedu, i ako nastave ovako ne sumljam u nju.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• E, tako. Ajde Edene, isprati ih kako zasluzuju.
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Hajde Edene ljubi te brat <3

#the return

Comment

• Gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Novi gol Ramiresa u jakoj utakmici posle Barse i finala kupa.
                    sigpic

Comment

• Ubija ih Chelsea nogama.
                      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Ovo je pravi/atomski fudbal, ovo je najjača liga. Kakav samo tempo i kakva igra se gleda na današnjim utakmicama Premiershipa.
                        sigpic
                        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                        don't support us when we win."

Comment

• Haahaha cuveni Robinov lakat, kako mu je brat Dagger pojasnio par stvari oko toga.
                          When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Crveni jbg

#the return

Comment

• JOJ!
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Pipnuo ga nije Ivanovic.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X