Verujem da je strasan. Sunderland samo nekako da doturi loptu do Fletcera i eto gola, drugacije ne mogu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Видиш овај Забалета ми се никада није нешто претерано допадао, али ове сезоне могу рећи да се нешто помамио, одлично игра.
EDIT: Доста бољи сити данас но против Дортмунда, но и противник је у овом случају био доста слабији. Коларов покидао, играч меча, стварно ми није јасно шта весели Манћини види у Клишију кад овај игра пре Коларова, дефинитивно спада у топ бекове лиге, дефинитивно још једна од многих грешака које прави Манћини, срећа је његов што има феноменалан тим.
Забалета сјајан, сви више и више ми се допада, Туре и Силва стандардно добри, Лескот такође доста сигуран као и Ричардс
Last edited by Brajkula; 06-10-12, 15:39.
Comment
-
Kolarov zasluzeno igrac utakmice. Ako sada Mancini nije uvideo da Kolarov treba da igra prvu ne znam kad ce.
Richards je takodje bio odlican, veoma opasan iz kornera(jedno 2 puta su mu sa linije skinuli).Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostTrunke samopouzdanja nema!
Kakvu jeloptu dobio od Lamparda, odlicno je primio i gurnuo naprijed, ali kada treba da sutira ukopa se. Zasto je zalamao, ni on ne zna.
EDIT: Убијају наши бекови ово коло, браво Бане!Last edited by Brajkula; 06-10-12, 16:13.
Comment
-
Kako Mata briljira zadnjih par utakmica
Strasno sve odradio , a Hazard rutinski pogodio .
Comment
-
Ау шта уради Ворм, прође лопта кроз њега, па само да је стајао одбранио би, овако неспретна интервенција, Погребњак 1:0 за Рединг иако је Свонси два пута бољи ривал.
ЕДИТ: хуху...ал је лудачка утакмица, ладно оде у 0:2, како је кренуло Свони се ће ове године да се чупа да не испадне.Last edited by Brajkula; 06-10-12, 16:48.
Comment
Comment