Wade ko bi ovde stavio 7+ ja ne bih ali igra Arsenal ove sezone obecava
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dobra igra pred dva derbija, lepo, lepo.
Koga briga lededni, bitno da su dali sest komada.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
S obzirom na atmosferu, i sva propratna desavanja
oko utakmice, na kraju je i bod zadovoljavajuci.
Steta za onih par sansi, ali na kraju smo mogli i taj
jedan bod da izgubimo.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Begovic macka
Dzeko usao u 90 minuti i umalo zabio go,izgleda svejedno hoce li dati go ili ne jer kako god kod igra kod zabara mu slijedi klupa.
Sada teska utakmica protiv Sunderland-a i s obzirom kako lose igramo od pocetka sezone i bod bi bio dobar mada nam on nece nesto puno znaciti.Sterling se polako ustalio u prvih 11 i to sasvim zasluzeno.Last edited by Joe Cole 10; 15-09-12, 18:09.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Sta je ovo sa sport klubom.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mogli bi danas vidjeti debi Assaidija koji se nalazi na klupi. Bio bi red, mislim da bi mogao dobiti nekih 20-ak minuta za igru. Suse nažalost nema na klupi.
Subs: Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Downing, Carragher.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Gde cete gledati Liverpula?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pa i ja cu,ali nema signal...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Radi,nego sve crno i pise pozovite korisnicki servis da biste se preplatili na ovaj kanal...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment