Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostNavijaj da Atletik da gol a da Real pobedi 4-1!
Rekao sam Mambari da ce ga dati Bilbao, mojne da se brines Kondicijo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kako Rasing Santander propada , od tima koji je godinama bio stalni prvoligas do tima koji ce verovatno ispasti odmah i iz SegundeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Evo ga i mocni Pipita ga smestio. Genijalan gol.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kako je resio Pipita a i vrh lopta Ronalda...Ajde sad pustite ih 1 da daju treba meni i Mambinju za pareLast edited by Condition23; 14-04-13, 22:35.
Comment
-
Sad vas ne podnosim jednako kao i Barselonu.
Ponistili regularan gol, naravno na 0:1. Isti ste vi.Last edited by Black Mamba 24; 14-04-13, 22:53.sigpic
Comment
-
Za produzeni vikend spanske primere ocekuje nas dosta zanimljivi utakmica za Ligu sampiona, Liga Europe, opstanak i jedne od najveci utakmica u Spaniji.
Athletic - Barcelona
Atletico Madrid - Real Madrid
Real Socieda - Valencia
Dovoljno da ne gledas ostale lige. Postavljena je anketa, pa vasa misljenje o tome ko ce izboriti cetvrto mjesto?
Comment
Comment