Пребацих се сада на Реал (Немци полувреме) и прва ствар коју сам запазио да тренутно Реал има доста више самопоуздања од Барсе, гледајте само како је Рамос задржао сам лопт поред четворице у Барсиним мајицама.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Luka nije bio kriminalan, doduse jeste do zadnjih 10 minuta. Morata mogao da bira gde ce da utera gol, a on brat u blizi ugao, najgori moguci izbor.
Not bad, not bad. Odlicno se drze.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMorata me oduseviosigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostLuka je napravio par dobri poteza, malo je se oslobodio i ne pegla loptu. Da je ona Moratina lopta glavom po golu otisla nema sanse da bi je odbranio golman."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Alba pokazao srednji prst ili mi se ucinilo?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Alvaro brate moj sta si to promasio..sigpic
Comment
Comment