Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by manda View PostReal zadovoljan bodom, taman sada im iskljucise ovog "anonimusa" koji igra svake prestupne, i sada imaju razlog da se brane, znaci izbijaju panicno cjelo drugo poluvrijeme kao da je Mancester dosao
Kakva patnja i nemoc u drugom poluvremenu, prvo nisam korektno ispratio u prekidima sam gledao, pa ne znam sta je bilo.
Danas sagleda dva meca prvo Totenhem, pa sada ovo mucenje, krenulo me
Izvinite za OFF.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
55 od 57 maksimalnih bodova osvojeno
Skor : 18 , 1 , 0
Ja se nadam da cemo preci stotku , ako ovako nastave , nije iskljuceno da se dodje i to 110 :P
Comment
-
Mislim da je Shakhtar najbolji , sa 18 pobjeda i 1 porazom iz 19 utakmica ..
A bez poraza su jos Porto i Benfica , ali oni imaju po 3 remija ( Porto utakmicu manje )
Valjda si na to mislio
Comment
-
Originally posted by Dale View PostMislim da je Shakhtar najbolji , sa 18 pobjeda i 1 porazom iz 19 utakmica ..
A bez poraza su jos Porto i Benfica , ali oni imaju po 3 remija ( Porto utakmicu manje )
Valjda si na to mislioPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Unai Emery novi trener Seville koliko volim tog trenera strasan trenerOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Idealnih jedanaest prvog dijela španske Primere
Adriano
Šteta što nisu stavili nekog iz veze Betisa npr. Nacha ili Benata pa ljudi su odigrali fenomenalnu polusezonu i zaslužuju da imaju barem jednog igrača. Čak šta više trenutno se nalaze na poziciji koja ih vodi u kvalifikacije za LP što je u najmanju ruku za svaki respekt. Pa onda iskusni Oscar iz Valladolid-a koji je naprosto dominirao u veznom redu ionako slabašnog tima iz centralne Castile gdje je uspio postići čak 8 golova.
Demichelis trenutno najblolji štoper u Primeri gdje zajedno sa Willy-em na golu čine najbolju odbranu sa samo 16 primljenih golova.
Ovu trojku naprijed zajedno sa Iniestom nema smisla komentarisati
Brat Isco jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Europi i ako nastavi ovako na ljeto mu ne gine transfer u neki od najvećih europskih klubova, hajde Perez trgni se malo
Comment
-
Pih, gde je Benat jbt?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPih, gde je Benat jbt?
@Sir
Dobar je Pique ove sezone barem ovo što sam ja ispratio, nakon kriminalno odigrane prošle sezone ove se već lagao vraća u onu staru formu. On im je trenutno glavni u defanzivi.
Comment
-
Сад у полувремену Јуве-Удине преглед Барсиног меча, ау колико није имала Барса шансе, статива код 1:0, статива код 2:0 с тим што код те ддруге стативе гоман Сосиједада је морао да добије црвени, покупио је Месија ван 16 метара, не могу да верујем да е то судији промакло.
После црвени картон и на крају у 90 минуту гол, јбг морало је ово да се деси једном Барси па нису Јувентус да одиграју првенство без пораза
Comment
Comment