Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Маните се Реала, човек издоминирао данас

Еберт

Comment

• Originally posted by manda View Post
      Real zadovoljan bodom, taman sada im iskljucise ovog "anonimusa" koji igra svake prestupne, i sada imaju razlog da se brane, znaci izbijaju panicno cjelo drugo poluvrijeme kao da je Mancester dosao
      Kakva patnja i nemoc u drugom poluvremenu, prvo nisam korektno ispratio u prekidima sam gledao, pa ne znam sta je bilo.

Danas sagleda dva meca prvo Totenhem, pa sada ovo mucenje, krenulo me
      Sta da ti kazem, danas gledao QPR-Tottenham bez golova, zatim Everton - Swansea 0-0.. I za kraj puknem na tiketu samo na Real.. Sutra mora biti bolje i sto se kladionice tice a i utakmica.

Izvinite za OFF.
      Originally posted by maliajnstajn
      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• 55 od 57 maksimalnih bodova osvojeno

Skor : 18 , 1 , 0

Ja se nadam da cemo preci stotku , ako ovako nastave , nije iskljuceno da se dodje i to 110 :P

https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• 110 je mozda previse jer treba razmisljati o Ligi Sampiona sad kad je titula osigrana, ali 100 stvarno nece biti problem

Zna li neko najbolje skorove na polusezoni u ostalim ligama?
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Mislim da je Shakhtar najbolji , sa 18 pobjeda i 1 porazom iz 19 utakmica ..

A bez poraza su jos Porto i Benfica , ali oni imaju po 3 remija ( Porto utakmicu manje )

Valjda si na to mislio
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kao na malom fudbalu...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                Mislim da je Shakhtar najbolji , sa 18 pobjeda i 1 porazom iz 19 utakmica ..

A bez poraza su jos Porto i Benfica , ali oni imaju po 3 remija ( Porto utakmicu manje )

Valjda si na to mislio
                Sadasnji fudbal me zanima kao i lanski sneg, mislio sam na istoriju
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Unai Emery novi trener Seville koliko volim tog trenera strasan trener
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Idealnih jedanaest prvog dijela španske Primere

Adriano

Šteta što nisu stavili nekog iz veze Betisa npr. Nacha ili Benata pa ljudi su odigrali fenomenalnu polusezonu i zaslužuju da imaju barem jednog igrača. Čak šta više trenutno se nalaze na poziciji koja ih vodi u kvalifikacije za LP što je u najmanju ruku za svaki respekt. Pa onda iskusni Oscar iz Valladolid-a koji je naprosto dominirao u veznom redu ionako slabašnog tima iz centralne Castile gdje je uspio postići čak 8 golova.

Demichelis trenutno najblolji štoper u Primeri gdje zajedno sa Willy-em na golu čine najbolju odbranu sa samo 16 primljenih golova.

Ovu trojku naprijed zajedno sa Iniestom nema smisla komentarisati

Brat Isco jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Europi i ako nastavi ovako na ljeto mu ne gine transfer u neki od najvećih europskih klubova, hajde Perez trgni se malo

Comment

• Ne znam ni koliko je Pike zasluzio tu da se nadje...

Comment

• Pih, gde je Benat jbt?
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                          Pih, gde je Benat jbt?
                          I ja se pitam, momak naprosto razvalio al šta da se radi.

@Sir

Dobar je Pique ove sezone barem ovo što sam ja ispratio, nakon kriminalno odigrane prošle sezone ove se već lagao vraća u onu staru formu. On im je trenutno glavni u defanzivi.

Comment

• Kakvu glupost napravi Pique

A jos ovi koliko srece imaju danas, strasno
                            Last edited by p4p1; 19-01-13, 19:18.

Comment

• Сад у полувремену Јуве-Удине преглед Барсиног меча, ау колико није имала Барса шансе, статива код 1:0, статива код 2:0 с тим што код те ддруге стативе гоман Сосиједада је морао да добије црвени, покупио је Месија ван 16 метара, не могу да верујем да е то судији промакло.
                              После црвени картон и на крају у 90 минуту гол, јбг морало је ово да се деси једном Барси па нису Јувентус да одиграју првенство без пораза

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                па нису Јувентус да одиграју првенство без пораза
                                Ili Arsenal
                                sigpic

Comment

Working...
                                X