Pa ne mogu da vjerujem kakva se ovdje rasprava vodi, bgm ponašate se kao neka mala djeca u predškolskom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by p4p1 View PostEh, kad bi svi tako menjali timove.. ne razumem te ni malo. Barselona je cak zakasnila jednu godinu sa prodajom Dinha, umesto 100m, dobili su 20m, nisu oni nikog oterali, zasto bi drzao igraca koji je izgubio nivo koji je nekada imao? Kad je Real mogao da "otera" Raula i Juventus Del Piera, ne znam sta te toliko razbesnilo u prodaji Ronaldinha, koji je ostavio veliki trag u Barseloni, ali ni blizu kao ova dvojica u njihovim klubovima. Nista strasno oni tu nisu uradili.
Zanima me od kad ja navijam za Barselonu? Vidim, par vas ima te informacije.
Ronaldinho je prodat, zato sto je ovaj postao previse neprofesionalan. Covek je pola treninga propustio u sezoni 2007/2008, udebljao se, izgubio formu... tipican Brazilac koji ima 5 fantasticnih sezona i onda se preda diskotekama i kurvama.
Raul ce uvek imati mesto u Realu kad zavrsi karijeru, bila je prevelika konkurencija u napadu kad je on otisao. Nije takva legenda za klupu
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNije Juventus oterao Del Piera, odkud ti to jbt.
Comment
-
Real jako los. Treba neko osvjezenje u vezi, a to je vjerovatno Modric. Jako los start sezone, ali Mou ce vec nesto da uradi i sprijeci ovo na vrijeme. Treba imati na umu to da je ova ista ekipa prosle sezone osvojila 100 bodova, dala 120 golova i prema tome jos je rano pricati o bilo cemu. Mou ce vec nesto da skonta kako bi sprijecio daljni pad.
Barca umalo da zavrsi kao i Real. Messi 4 gola u dvije tekme, ako tako nastavi ne gine mu 100 komada ove godine Barca bez sumnje super igra pod palicom Tita, a kakvi ce tek poslje da budu, mogu samo zamisliti. Bilo bi lijepo kada bi zadrzali ovih 5 bodova do el classica.sigpic
Comment
-
Zamalo i Valencia 7 + , a moglo je i tu 1/2
Lijepo je Deportivo startovao
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostOsasuna - Barcelona dodje iz 1 u 2, a Getafe - Real iz 2 u 1. Bogami je neko uzeo lepe pare.
Nadam se da ce Depor nastaviti ovako, mozda za koju godinu opet postanu neka ozbiljnija konkurencija, makar za LS.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostBas bih voleo da upoznam tog manijaka koji je tipovao na Getafe iz 2-1
Nadam se da ce Depor nastaviti ovako, mozda za koju godinu opet postanu neka ozbiljnija konkurencija, makar za LS.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Real Madrid & Tottenham finally agree £33m Modric dealsigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostEh, kad bi svi tako menjali timove.. ne razumem te ni malo. Barselona je cak zakasnila jednu godinu sa prodajom Dinha, umesto 100m, dobili su 20m, nisu oni nikog oterali, zasto bi drzao igraca koji je izgubio nivo koji je nekada imao? Kad je Real mogao da "otera" Raula i Juventus Del Piera, ne znam sta te toliko razbesnilo u prodaji Ronaldinha, koji je ostavio veliki trag u Barseloni, ali ni blizu kao ova dvojica u njihovim klubovima. Nista strasno oni tu nisu uradili.
Zanima me od kad ja navijam za Barselonu? Vidim, par vas ima te informacije.
Comment
Comment