Fiorentina osjetila bijes Juventusa Nadam se da ce Juve u nastavku sezone cesce ovako igrati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Za Inter je svirano 6 penala u ligi, i samo 3 su iskoriĊĦÄena. Milito 2 puta promaĊĦio (poslednja 2 kola) i Pacini jednom u zadnjem minutu protiv Udinezea...
Ranijerijeva dobitna formacija, 4-4-2. Ali mnogo lakĊĦe bi bilo na psiholoĊĦkom planu da je iskoriĊĦÄen penal... Igra nije toliko loĊĦa s obzirom da nema Snajdera, Alvareza, Guarina itd.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Gledam Inter i cudim se sredini,Zaneti-Poli-Kanbijaso-Obi,sta ti ljudi mogu zajedn,da odgovorim nista,stvarno jad i cemer i bol.
Sve nesto na invidualni kvlalitet,odbrana oronula takodje,Majkon je gori od Nogotoba,centralni bekovi lose,napad los,to je osvrt moj.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostGledam Inter i cudim se sredini,Zaneti-Poli-Kanbijaso-Obi,sta ti ljudi mogu zajedn,da odgovorim nista,stvarno jad i cemer i bol.
Sve nesto na invidualni kvlalitet,odbrana oronula takodje,Majkon je gori od Nogotoba,centralni bekovi lose,napad los,to je osvrt moj.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Znaci samo ove Faraoni i druge kako se zovu imaju na klupi,vidio sam nedavno u LS da im je glavni kreativac na sredini Stanko,i da jedini trci i gine na terenu,pa sam odlucio da i danas pogledam mec,i ovog sam se i bojao kada je gore prozvani kreativac glavni,takozvani raspad sistema.
Zao mi ovoh kukavog Ranijeraji,sta on moze sa timom koji u LS je istrcao sa timom prosjecnom starosti od 33.godine.
Lucio,Samjuel,Zaneti i Majkon,da su mladji po 8.godina,samo xDsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Pa kako Dijego Princ ne sutnu malo jace po zemlji... Odbrani mu golman kao kasikom Tih trebao nam je taj gol, Lacio izgubio, Udinese Napoli je trenutno 1:0 valjao bi x i Roma igra sutra...
ijaoooj 2:0 udinese
bravo Kavani sliku ti poljubim, 2:2 hvala i fabriniju za crveni karton... Makar smanjismo za bod u odnosu na lacio a sa ovima ista meta isto odstojanje sto bi bilo lepo da Djenova dobije u Rimu.Last edited by Condition23; 18-03-12, 22:37.
Comment
-
Kakva drama u zavrsnici na tekmi Udinesse-Napoli. Prvo Cavani katastrofalno izvodi penal u 75 minuti, no iskupio se tako sto je lijepo pogodio iz slobodnjaka 5 minuta kasnije, a zatim u 84 minuti fino zakucao loptu u mrezu. Sjajno se vratio Napoli i drago mi je zbog ovoga, Udinesse je potpuno pic**sto pristupio utakmici zadnjih 20tak minuta.
Comment
Comment