Bolje ovako da puknu 4-0 i osveste se, bolje nego 1-0 i misle da je ok. Mozda sad nesto promene.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Meni se ne svidja sto se uopste ne prilagodjavaju protivniku,protiv svakoga skoro isti sastav,formacija i pristup igri,ne pokazuju fleksibilnost uopste,a to je stvar trenera i mora se raditi na tome...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMeni se ne svidja sto se uopste ne prilagodjavaju protivniku,protiv svakoga skoro isti sastav,formacija i pristup igri,ne pokazuju fleksibilnost uopste,a to je stvar trenera i mora se raditi na tome...
Comment
-
Znam da je nesto pravio probleme,napao ga valjda ludi Pazzini,a slazem se da su ga trebali prodati iako je igracina,valjda ce ga uvaljati Utd-u sad na ljeto,zavisi od Modrica.Steta sto Tevez nije dosao,on bi Kalco pojeo za dorucak...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ali kakav kralj , samar i onda kao grli Nocerina HAHAHAHHAHAHAHAHAH i nista nije uradio
Moze ovo da utice na Milan zestoko , ako dobije suspenziju , a dobit ce sigurno par meceva , ali nadam se da nece toliko da ih unisti .
Comment
-
Sta bi sa Interom jbt ?
Zanimljiva stvar jeste da je Roma dala isti gol za 1:0 kao i u proslom kolu protiv Caglaria i u oba navrata se igrala 13 minuta. Kod drugog gola sjajna asistencija Pjanica, bravo momak.
Jbg Juve nije iskoristio ove silne kikseve ali eto, barem su bod vise sada uzeli
Comment
-
Uvek je Ibrahimovic bio govno od coveka ali dobar igrac,i zato me nervira stalno...;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostAli kakav kralj , samar i onda kao grli Nocerina HAHAHAHHAHAHAHAHAH i nista nije uradio
Moze ovo da utice na Milan zestoko , ako dobije suspenziju , a dobit ce sigurno par meceva , ali nadam se da nece toliko da ih unisti .
Ma dobit ce sigurno dvije do tri utakmice kazne , to je definitivno , al pogledaj reakciju Aronice na Nocerina i nista od crvenog kartona , pa ni zuti , ni opomene ma daj
Comment
-
Ma znam brate , napisao sam jos danas da je Aronica debil , i trebao je da dobije crveni ako je vec i Ibra , ali jebi ga , ili nije vidio , ili nije zelio da vidi
Mada moguce da nije vidio , jer je tad De Sanctis isao prema njemu , pa je vjerovatno pricao s njim .
Comment
-
Da li ce se suspenzija Ibrahimovica odnositi na Kup utakmicu koja je u sredu?
Bice, i mene je Ibrahimovic nervirao kad je presao u Inter, pa ne znam da li mi je gore palo to ili prelazak Inzagija u Milan, mada posle sva sreca zavrsio u Milanu pa ga ne gledam vise sa tolikim prezirom sto ne vazi za Inzagija.
Comment
-
Budan na zadnja 4 susreta 4 gola i 2 asista. Od toga 3 utakmice na domacem terenu i osvojenih 9 bodova (4 gola, u svakoj zabijao) i gostovanje Interu di je takodjer osvojen bod (asist). Zanimljivo, prije toga je 4 gola u Serie A postigao unazad vise od 2 godine (bas je tad imao i 2 asista). Bilo bi sve to na nivou 15-ak golova po sezoni da nije bilo ozljeda. steta jer zadnji put je bio jednu cijelu sezonu zdrav prije 5 godina.
Nikad u zivotu nije imao ovako dobru seriju. Samo da ovo potraje i da zablista na euru, zasluzio je.Last edited by ajmooooooo!!!; 06-02-12, 02:08.
Comment
Comment